AcasăNewsPonta o baga-n paine pe Mona Pivniceru

Ponta o baga-n paine pe Mona Pivniceru

Odata depasita perioada de acomodare, premierul Victor Ponta i-a cerut  Monei Pivniceru, sa intre cat mai repede in problemele Ministerului Justitiei.

Victor Ponta i-a cerut ministrului Justitiei sa propuna inlocuitori pentru Morar si Kovesi

La capitolul ”probleme” Ponta a inclus schimbarea sefului DNA – Daniel Morar si a procurorului general, Laura Codruta Kovesi, mentionand ca inlocuirea celor doi trebuie facuta in baza unei proceduri transparente.

”Sper ca in perioada imediat urmatoare, conform angajamentului pe care ni l-am luat fata de Comisia Europeana, pe baza unei proceduri transparente, sa declansati procedura de propunere a unui nou sef la DNA si, sigur de la 1 octombrie, a unui procuror general”, i-a transmis premierul, Monei Pivniceru.

Totodata, Victor Ponta a subliniat ca  Executivul are obligatia de a se ocupa de bunul mers al justitiei. ”Trebuie sa ne ocupam ca Justitia din Romania sa functioneze cat mai bine si vorbesc aici de romanii care au procese. Cel mai important este daca romanii sunt multumiti de modul cum justitia face cu adevarat dreptate”, seful Executivului.

author avatar
Victor Paun
310 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger