AcasăNewsPonta: Nu voi candida pentru Cotroceni fara sprijinul PC

Ponta: Nu voi candida pentru Cotroceni fara sprijinul PC

Prezent, sambata, la congresul extraordinar al Partidului Conservator, premierul Victor Ponta si-a inceput discursul cu mentiunea ca nu va candida pentru postul de la Cotroceni fara sprijinul conservatorilor.

„Dupa cum vedeti, m-am pregatit deja pentru bunavointa dvs, am luat o camasa cu culorile dvs. Vreau sa va multumesc pentru ca am fost umar la umar in ultimii ani si stiu ca ma pot baza pe dvs. pana la capat pentru aceasta batalie impotriva regimului Traian Basescu. Am rezistat 3.400 de zile in acest regim antiromanesc, ultimele 200 o sa ni se para usoare, mai ales ca sunt sigur ca in noiembrie o sa castigam si o sa facem dreptate pana la capat”, a spus prim-ministrul, citat de antena3.ro.

Ponta a aratat ca duminica se implinesc doi ani de cand USL a demis guvernul Ungureanu si ca inca mai crede in proiectul Uniunii Social Liberale.

„Maine aniversam doi ani de cand USL a reusit sa dea jos guvernul lui Basescu, guvernul Ungureanu. A fost un prim pas, am castigat alegeri peste tot in tara, peste 7,4 milioane de romani l-au demis pe Basescu, am castigat alegerile parlamentare si bineinteles ca o sa castigam si alegerile prezidentiale”, a mai declarat Victor Ponta.

Liderul social-democrat a explicat ca are o „invidie” pe presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu: „Au fost oameni mai hotarati decat mine de la bun inceput si as dori sa le multumesc, cum ar fi domnul Dan Voiculescu. Am o mica invidie. Cred ca totusi Basescu il uraste pe Dan Voiculescu mai mult decat pe mine. Ati vazut, de fiecare data face referire la „motanul Felix”, cand vine vorba de mine face referire doar la ‘pisic’”.

Partidul Conservator a organizat sambata, la Romexpo, un congres extraordinar si va alege o noua structura de conducere. Delegatii participanti la congres vor alege presedintele, presedintele executiv, prim-vicepresedintele si secretarul executiv al partidului.

Foto: stiripesurse.ro

author avatar
Alina Costache
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger