Cauta

Ponta: „Nu Udrea alege cu cine il schimba romanii pe Boc, ea nu este romanca!”

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, ca nu Elena Udrea alege cu cine va fi schimbat Emil Boc in fruntea Guvernului, ci romanii, ea nefiind romanca.

Intrebat cum comenteaza afirmatia Elenei Udrea, care spunea ca a-l schimba pe Emil Boc cu Victor Ponta nu este o solutie, presedintele PSD a raspuns: „Nu ma intereseaza ce spune Udrea. Cei care vor alege cu cine il schimba pe Boc sunt romanii, nu Udrea. Udrea nu-i romanca. Udrea traieste in lumea ei, a domnului Basescu si a celor foarte bogati care traiesc bine furand banii romanilor”.

El a afirmat, raspunzand unei intrebari despre afirmatia Elenei Udrea ca opozitia incita la violenta, ca actuala putere este iresponsabila, rupta de realitate.

„Cei de la putere, la ora actuala, pot face orice. Reprezentantii oficiali, Udrea si ceilalti, ca si reprezentantii neoficiali de la TVR si de la Evenimentul Zilei, ne anunta ca dam bani, ca incitam la violenta. Este ceea ce face orice regim dictatorial in ultimele sale zile. Dar or sa plece, de bunavoie sau de nevoie”, a mai declarat Ponta.Vicepresedintele PDL Elena Udrea a declarat, vineri, ca protestele de strada sunt „absolut justificate”, insa solutia nu este in niciun caz schimbarea lui Emil Boc cu Victor Ponta, ea admitand ca PDL nu a comunicat suficient cu oamenii si cu societatea cibvila, dar „nu din aroganta”.

Elena Udrea a vorbit, vineri, pentru prima data despre protestele declansate in urma cu o saptamana, apreciind ca acestea sunt „absolut justificate” si spunand ca, in schimb, este absolut nejustificata politizarea acestora de catre opozitie, care incearca sa-si atraga avantaje din nemultumirea oamenilor exprimata in strada.

„In realitate, orice solutie trebuie negociata, pe calea dialogului, exclus pe calea violentelor”, a spus Udrea.In opinia ei, protestele vor continua atat timp cat oamenii vor considera ca mai au lucruri de spus guvernantilor si clasei politice, iar important esta ca opozitia sa nu puna paie pe foc.

„Cred ca in acest moment solutia nu este sa il schimbi pe Boc cu Ponta, solutia trebuie sa rezulte dintr-un dialogi constructiv putere-opozitiie-societate civila. Poatre ca nu am vorbit suficiemt ci oamenil dar acest lucru nu s-a intamplat din aroganta, ci din lipsa de timp. Poate ca uneori nu am avut timp sa vorbesc suficient nici cu familia mea, dar acest lucru nu este o scuza”, a afirmat Udrea.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version