AcasăNewsPonta: "Nu Udrea alege cu cine il schimba romanii pe Boc, ea...

Ponta: „Nu Udrea alege cu cine il schimba romanii pe Boc, ea nu este romanca!”

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, ca nu Elena Udrea alege cu cine va fi schimbat Emil Boc in fruntea Guvernului, ci romanii, ea nefiind romanca.

Intrebat cum comenteaza afirmatia Elenei Udrea, care spunea ca a-l schimba pe Emil Boc cu Victor Ponta nu este o solutie, presedintele PSD a raspuns: „Nu ma intereseaza ce spune Udrea. Cei care vor alege cu cine il schimba pe Boc sunt romanii, nu Udrea. Udrea nu-i romanca. Udrea traieste in lumea ei, a domnului Basescu si a celor foarte bogati care traiesc bine furand banii romanilor”.

El a afirmat, raspunzand unei intrebari despre afirmatia Elenei Udrea ca opozitia incita la violenta, ca actuala putere este iresponsabila, rupta de realitate.

„Cei de la putere, la ora actuala, pot face orice. Reprezentantii oficiali, Udrea si ceilalti, ca si reprezentantii neoficiali de la TVR si de la Evenimentul Zilei, ne anunta ca dam bani, ca incitam la violenta. Este ceea ce face orice regim dictatorial in ultimele sale zile. Dar or sa plece, de bunavoie sau de nevoie”, a mai declarat Ponta.Vicepresedintele PDL Elena Udrea a declarat, vineri, ca protestele de strada sunt „absolut justificate”, insa solutia nu este in niciun caz schimbarea lui Emil Boc cu Victor Ponta, ea admitand ca PDL nu a comunicat suficient cu oamenii si cu societatea cibvila, dar „nu din aroganta”.

Elena Udrea a vorbit, vineri, pentru prima data despre protestele declansate in urma cu o saptamana, apreciind ca acestea sunt „absolut justificate” si spunand ca, in schimb, este absolut nejustificata politizarea acestora de catre opozitie, care incearca sa-si atraga avantaje din nemultumirea oamenilor exprimata in strada.

„In realitate, orice solutie trebuie negociata, pe calea dialogului, exclus pe calea violentelor”, a spus Udrea.In opinia ei, protestele vor continua atat timp cat oamenii vor considera ca mai au lucruri de spus guvernantilor si clasei politice, iar important esta ca opozitia sa nu puna paie pe foc.

„Cred ca in acest moment solutia nu este sa il schimbi pe Boc cu Ponta, solutia trebuie sa rezulte dintr-un dialogi constructiv putere-opozitiie-societate civila. Poatre ca nu am vorbit suficiemt ci oamenil dar acest lucru nu s-a intamplat din aroganta, ci din lipsa de timp. Poate ca uneori nu am avut timp sa vorbesc suficient nici cu familia mea, dar acest lucru nu este o scuza”, a afirmat Udrea.

author avatar
Ciprian Purice
505 afisari

17 COMENTARII

  1. Oamenii nemultumiti de noile reforme, cer schimbarea lui Basescu cu Antonescu, dar ce cred ca vor rezolva, mai bine nu o sa le fie. Ei sunt mai hoti, incat au ajuns sa-si plateasca manifestantii sa iasa in strada si sa-si cumpere voturile inca de pe acum.

  2. PDL nu este un partid perfect, dar spre deosebire de adversarii noştri politici, nici nu avem această pretenţie, avem capacitatea de a învăţa din propriile greşeli, avem capacitatea de a lua măsurile care se impun pentru asigurarea unei stabilităţi economice generale.

  3. OPOZITIA SA INVETE SA ISI FACA TREABA, IN MOD CONSTRUCTIV, NU SA SE OPUNA UNOR LEGEI DOAR DE DRAGUL DE A SE OPUNE!

  4. Toate partidele care au fost la guvernare , nu au facut altceva decit sa fure , pina au distrus aceasta tara si a infometat poporul. Si daca se var face alegeri anticipate nu vom avea pe cine alege.Pleaca un hot si vine altul.

  5. Surse incredibile au declarat ca BONA FILIPINEZA a lui Victor Ponta ESTE ROMANCA!!!!!!!!!!!!! Dl. Ponta a aratat ca a inteles ce i-a cerut dl Nastase. Sa mearga la Bruxelles si sa incerce sa obtina un pic de sprijin extern. Numai ca Europa are deja problemele ei si i-a dat un sut in … Prin urmare , s-a intors la Bucuresti si incearca sa faca stire, prin cateva expresii tari. De unde are pustiul 40.000 de euro pentru mofturi cu raliul, daca e asa de atent la bogatii din Romania? Victore, nici nu stii, cat de mic ai inceput sa fii.. Victor Ponta a ramas tot cu mintea lui de la 14 ani, cand purta, si se pare ca mai poarta si acum, tricouri cu Che Guevarra. Tinere domn, e incredibil cum numa dumneata si o mana de tolomaci care va dau indicatiile pe partea de comunicare politica vedeti dictatura din Romania.

  6. USL nu este solutia romaniei pentru un trai mai bun, nu sunt nesare alegerile anticipate. USL vor sa castige prin manipulare si inducerea in eroare a oamenilor nevoiasi, profitand de naivitatea lor si de problemele de zi cu zi.

  7. PDL nu este un partid perfect, dar cand a gresit, a iesit in fata si a recunoscut. Caderea Guvernului si alegerile anticipate nu sunt chiar solutia ideala pentru Romania in cazul de fata, avand in vedere criza economica prin care trecem.

  8. Cuvantul caracteristic al acestui personaj copiloteanu este dezinformarea si discordia. Rusine USL.

  9. Indiferent de gesturile făcute de opoziţie zilele acestea şi de limbajul dublu folosit, noi rămânem deschişi dialogului cu USL pentru că suntem de părere că este extrem de important pentru societate.

  10. Mai sunteti multi care sa scrieti in favoarea guvernului?Parca Udrea spunea ca sunteti ocupati, ca munciti pentru biata nostra tarisoara!.

  11. Ponta e suparat saracul ca tatuta Iliescu nu la lasat la raliu si acum tipa in stanga si dreapta fara noima.

  12. copilotule, zi ptr vulgul romaniei de ce natie e elena udrea ? iar,tu ginerica, stai mai blind, ca mantia d pe umerii tai, e cam grea… nu astept raspuns, caci nu esti decit placa stiricata a lui felix

  13. Ca sunt nemultumiri, asta e limpede. Sunt si au fost mereu, de zeci de ani incoace…
    Schimbarea regilor, bucuria nebunilor !
    Problema nu este schimbarea, ci lipsa unei alternative mai bune.Cea mai mare neputinta a Romaniei acum este faptul ca nu are un lider politic marcant, credibil, echilibrat, destoinic si neangrenat in mrejele coruptiei.
    Cea mai grea boala, a Romaniei de azi, este coruptia generalizata. Numai cel ce va reusi sa o distruga, va putea pune bazele unui viitor demn pentru romani, si Romania. Nu ai cum sa dezvolti industrie, agricultura, turism sau orice altceva serios, atata timp cat angajarile se fac prin spaga si nu pe competente reale, iar licitatiile se ,,aranjeaza”.
    Esentiala este corectitudinea, competenta, si redarea respectului cuvenit, muncii.
    Avem prea multi ,,domni” si prea multi tineri care se rusineaza sa munceasca, sau nici nu stiu ce e aia.
    Producem licentiati pe banda rulanta, in loc sa reinfiintam scoli de meseriasi si, dam iluzia tinerilor ca ar trebui sa fie dumnezei,odata diplomele obtinute.
    La noi nu mai are cine munci !
    Am ajuns o tara de titrati someri si pensionari ce asteapta pensii !
    Uitati-va putin la tari devenite supraputeri !
    In Germania, a avea bacalaureat este un lucru rar.
    Diferenta intre copii se face din cursul primar. Scolile superioare sunt putine ,dar bune ! Nu ajung toti analfabetii la facultate, dar nici munca de jos nu este o rusine. Un sofer de autobuz acolo, iti impune mai mult respect decat un director de la noi, prin seriozitatea lui,tinuta, comportament. Acolo toata lumea este tratata cu respect, indiferent de statutul social, nimeni nu epateaza, nu se da mare.
    Noi nu muncim cat ei, dar avem pretentii de consum,cu mult mai mari.
    Totul trebuie regandit si asezat pe baze realiste.
    Personal m-am saturat de fanfaroni care altceva nu stiu decat ,,jos guvernul „.
    Mi-as dori niste lideri care sa vina cu obiective clare de infaptuit, sa informeze poporul si care ar fi costurile lor si, in plus, sa spuna si ce pedepse si-ar aplica daca nu le-ar indeplini, sau mai rau, ar fi de rea credinta si ar folosi puterea, in interes personal.

    Altfel….unii declama ca la teatru ce greu o ducem noi- de parca am fi tampiti si nu am vedea si singuri- si sub promisiuni mincinoase,abia asteapta sa ocupa locul unora care, chiar ar putea sa faca ceva pentru tara asta atat de frumoasa si de bogata.
    Nu cred ca strada este cea care ar trebui sa decida, pentru ca nu cred ca 10 000 de oameni sunt reprezentativi pentru 15 000 000, sau cat mai sunt azi in Romania cu drept de vot. Iar o tara democratica se conduce apeland la vot, si nu la circ ieftin, sentimentalism de dramotela, sau declamatii fara noima.

    • bravo Anna! ai sintetizat perfect, mai exista speranta atat cat oamenii gandesc ca tine

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger