AcasăNewsPonta: Nu o sa-l regret pe Basescu! Pe 21 decembrie vom striga...

Ponta: Nu o sa-l regret pe Basescu! Pe 21 decembrie vom striga “Iesi afara, fiinta extraordinara!”

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, marti, la Bacau, la o reuniune de campanie, ca nu il va regreta niciodata pe actualul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, si ca pe 21 decembrie, seara, social-democratii vor striga la Cotroceni “Iesi afara, fiinta extraordinara!”.

In replica la declaratiile liderului PNL, care afirma ca Ponta il va regreta pe Basescu, premierul a precizat ca el nu va vorbi niciodata de rau despre fostul sau aliat, Crin Antonescu.

“Spunea fostul nostru aliat despre care eu nu am cum sa vorbesc, cum sa vorbesc de rau despre Crin Antonescu? Trei ani de zile am mers cu el si am vorbit de bine despre el. Cum as putea, cand trei ani de zile am vorbit de bine despre cineva, deodata sa il fac in toate felurile, mincinos, tradator, puslama? Nu mai stiu ca, in general, credeam ca astea sunt expresiile lui Basescu. Eu nu o sa-l vorbesc de rau”, le-a spus Ponta social-democratilor, la Bacau.

Premierul a declarat ca Antonescu se insala atunci cand afirma ca PSD il va regreta pe Traian Basescu. “Spunea (Crin Antonescu – n.r.) ca o sa ajungem sa il regretam pe Basescu. Se insala. Eu nu o sa-l regret niciodata pe Basescu. O sa regret un singur lucru: ca aceasta tara a pierdut 3.400 de zile de cand Basescu e la putere, ca in 2012 la referendum nu am reusit sa-l dam jos de atunci”, a spus Ponta.

“O sa ma bucur pe 16 noiembrie si mai ales o sa ma bucur pe 21 decembrie cand o sa fim la poarta Palatului Cotroceni si o sa strigam «Iesi afara fiinta extraordinara! Vino, atunci, fara imunitate, sa raspunzi pentru toate lucrurile ilegale pe care le-ai facut in aceste 3.400 de zile!». Atunci o sa ma bucur. Nu o sa regret decat ca am pierdut pentru tara acesti ani in care am fi putut sa facem foarte multe lucruri”, a spus Ponta.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis, duminica, de la Ploiesti, premierului Victor Ponta mesajul: „Ai sa-l regreti pe Basescu”, explicand ca, daca el va ajunge presedintele tarii, nu va face pacturi de coabitare, iar Ponta nu va mai face parte din Guvern.

Foto: epochtimes-romania.com

author avatar
Alina Costache
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger