AcasăNewsPonta: Nu-mi sunteti simpatici daca ma primiti asa, ca pe Ceausescu! VIDEO...

Ponta: Nu-mi sunteti simpatici daca ma primiti asa, ca pe Ceausescu! VIDEO

Victor Ponta si alti lideri social-liberali au participat sambata la ceremonia de lansare a candidatilor USL, de la Baia Mare. Premierul s-a aratat ofensat de primirea ospitaliera pregatita de membrii filialei din Maramures.

Primul-ministru, Crin Antonescu, Daniel Constantin, Liviu Dragnea si Radu Stroe au mers sambata la Baia Mare pentru a lua parte la ceremonia de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Liderii maramureseni din filiala locala le-au pregatit o primire traditionala, cu paine si sare, ceea ce l-a deranjat pe Victor Ponta.

„Ce? Eu sunt Ceausescu sau de ce ne primiti asa? Eu spun ca ati facut gresit. Lasati primirile astea, mie nu-mi plac. Uite, doamna mi-e simpatica si gust (din colac – n.r. ). Dar dumneavoastra nu-mi sunteti simpatici daca ma primiti asa, ca pe Ceausescu. Cine s-a ocupat de treaba asta? Va e dor de vremurile alea?”, i-a apostrofat premierul, de indata ce a coborat din elicopter. Antonescu nu a parut la fel de suparat de primire, alegand sa guste din colac si din palinca.

[youtube]bLhSDeY4XRA[/youtube]

author avatar
Alina Costache
366 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger