AcasăNewsPonta nu mai vrea sa dea bani la TVR

Ponta nu mai vrea sa dea bani la TVR

Victor Ponta

In semn de protest fata de modul in care TVR reflecta activitatea opozitiei, Victor Ponta refuza sa mai plateasca abonamentul.

Victor Ponta nu mai admite sa plateasca o televiziune nationala pe ecranele careia defileaza doar pedelistii

Liderul PSD a ales calea protestului satul fiind sa-i mai vada pe postul national de televiziune pe tinerii pedelisti, in frunte cu  William Branza. “Este o actiune pe care mi-o asum, inclusiv sa raspund conform legii, de a nu mai plati bani ca sa il vad pe Willy Branza si pe tinerii PDL. Este o rusine. Voi deschide si pe site-ul meu o lista pentru cei care mai au curaj sa incalce legea si sa nu mai plateasca taxa. Eu refuz sa mai platesc pentru televiziunea lui Basescu”, si-a justificat Ponta decizia. Revolta liderului PSD s-a declansat dupa prezentarea Galei Premiilor TVRInternational, unde printre premianti s-au aflat si politicieni.

author avatar
Simona Badulescu
199 afisari

3 COMENTARII

  1. Bai demagogule, pe cine vrei sa prostesti ? Nu ati votat voi in parlament legea taxei obligatorii pt. TVR ? Taxa e bagata in factura la energia electrica si nu poate fi platita separat. Asa ca sa te vedem pe tine, desteptule, cum te risti sa-ti inchida alimentarea cu energie a locuintei.

  2. In asa mod lasa-ma pe mine sa gandesc. Nu am o pozitie oficiala in stat, nu sunt sef de partid responsabil de mersul acestei tari. Eu sunt limitat in orizontul politic si economic si ma „razbun” as cum m-o duce mintea, dar de la dumneata am alte pretentii. Zau, parca ai fi intre copii. „Mi-ai luat jucaria, te spun la mama”. Ca si chestia cu „acordul parlamentului”. Primul ministru al Angliei l-o fi avut ca ia uite ce reactii are acum. Reactiile sunt normale, dar parca ar trebui facute altfel. Nu va dau sfaturi ca s-ar putea sa va suparati pe mine…

  3. CUM O SA FACA , CAND BANII SE RETIN AUTOMAT PE FACTURA DE CURENT? RENUNTA SI LA CURENT PONTA? IA SA VEDEM !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger