AcasăNewsPonta: Nu le-am cerut lui Rus si Dobre sa demisioneze

Ponta: Nu le-am cerut lui Rus si Dobre sa demisioneze

Primul ministru Victor Ponta a acuzatiile ca le-ar fi cerut lui Ioan Rus si Victor Paul Dobre sa demisioneze, spunand ca el doar a „discutat” cu ei.

Victor Ponta, premierul Romaniei, a tinut sa infirme, luni noapte, ideea conform careia le-ar fi cerut lui Ioan Rus si Victor Paul Dobre sa demisioneze de la sefia Ministerului Administratiei si Internelor, spunand ca el doar a „discutat” cu acestia.

„Tot ce aveam de discutat cu domnul Rus am discutat si, desi stiu ca inclusiv colegi ai dumneavoastra au avut mari suspiciuni, eu sunt absolut convins ca domnul Rus este de partea noastra, nu de alta parte, si pot sa bag mana in foc pentru lucrul asta. Si domnul Dobre in egala masura. Si-au asumat o raspundere politica, este bine acum sa avem la Ministerul Administratiei si Internelor o alta conducere, dar in acelasi timp nu am fost de acord si voi respinge orice acuzatie de genul «Nu au vrut…»”, a spus acesta in cadrul unei emisiuni de la Antena 3.

Primul ministru a adaugat ca modificarile aduse Guvernului, inclusiv demisia minsitrilor Ioan Rus si Victor Paul Dobre, sunt binevenite deoarece, in acest mod, Traian Basescu va putea fi „ignorat complet”.

„Era necesara o repozitionare a Guvernului, a strategiei, astfel incat ce spune Basescu sa fie ignorat complet”, a mai spus Victor Ponta.

author avatar
Ionut Zgimbau
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger