AcasăNewsPonta: Nu inteleg toate aceste amanari si sabotaje din partea colegilor lui...

Ponta: Nu inteleg toate aceste amanari si sabotaje din partea colegilor lui Pivniceru

Primul-ministru Victor Ponta a sustinut, luni, ca spera ca miercuri seara Mona Pivniceru sa isi depuna juramantul ca ministru al Justitiei, declarand ca nu intelege „amanarile si sabotajele” colegilor judecatorului, respectiv a reprezentantilor CSM.

Ponta a amintit ca Pivniceru si-a depus demisia din functia de judecator, semn ca poate fi „fara nicio incompatibilitate” ministru al Justitiei. Premierul a afirmat ca va fi prezent, miercuri, la sedinta CSM si ca „va insista” ca plenul Consiliului Superior al Magistraturii „sa nu continue sa obstructioneze procedura” de numire a lui Pivniceru in functia de ministru al Justitiei.

„Din pacate, din 6 august pana astazi inclusiv, CSM a intarziat un raspuns. (…) Imi exprim speranta (…) ca miercuri vom avea indeplinite toate procedurile si, miercuri seara, doamna Pivniceru va depune juramantul ca ministru al Justitiei. (…) Nu inteleg toate aceste amanari si sabotaje, de fapt, tocmai din partea colegilor doamnei Pivniceru de a ocupa functia de ministru”, a mai spus seful Executivului.

154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger