AcasăNewsPonta: "Nu cred ca Ungureanu este la fel ca Boc, dar cred...

Ponta: „Nu cred ca Ungureanu este la fel ca Boc, dar cred ca imi este la fel de adversar politic”

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Brasov, ca nu crede ca noul premier Traian Ungureanu este la fel ca fostul prim-ministru Emil Boc si nu il va trata in acelasi mod, insa ii este „la fel de adversar politic”.

„Domnul Ungureanu este adversarul meu politic, de ieri, si nu cred ca trebuie sa il tratez asa cum l-am tratat pe domnul Boc. E un alt tip de adversar, sunt doua persoane diferite. Eu nu cred ca domnul Ungureanu este la fel ca domnul Boc, dar cred ca imi este la fel de adversasr politic”, a declarat Ponta, intr-o conferinta de presa, la Brasov.

Referitor la o „mana intinsa” pe care i-ar fi oferit-o Ponta lui Ungureanu, liderul PSD a spus ca nu crede ca premierul este „la fel de naiv ca cei care ii comenteaza pe bloguri”.

Ponta a mai spus ca nu crede ca actualul Guvern va accepta macar cateva dintre cele 15 propuneri de proiecte ale USL. „Ieri (joi- n.r.), primul-ministru in functie n-a prezentat niciun proiect, in timp ce eu am prezentat 15. Aceste 15 proiecte, sigur ca sunt ale USL-ului, dar nu sunt pentru USL, ci pentru Romania. Daca Guvernul le va face macar una, doua, trei…ma indoiesc ca le va face. Ma indoiesc ca va aproba legea privind depolitizarea structurilor deconcentrate, pentru ca asta ar insemna sa ramana fara partide PDL-ul si UDMR si UNPR…Nu cred ca cine tipa mai tare are neaparat dreptate si nu cred ca trebuie sa tipam unii la altii, ci sa vorbim. si mai cred de asemenea ca trebuie sa-l batem pe Traian Basescu si sa-l scoatem din viata politica, dar nu cu metodele lui Traian Basescu, inainte de 2014”, a mai spus Ponta.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, joi, la sedinta Parlamentului de investire a noului Guvern, ca USL va sustine Cabinetul Ungureanu in 15 puncte, cu caracter european, social si anticoruptie.

author avatar
eNational
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger