AcasăNewsPonta: Nicolaescu a vorbit in nume personal referitor la eliminarea CASS

Ponta: Nicolaescu a vorbit in nume personal referitor la eliminarea CASS

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca a discutat cu liderul PNL, Crin Antonescu, despre propunerea lui Eugen Nicolaescu privind eliminarea CASS-urilor. Liderul PSD a precizat ca fostul ministru liberal al Sanatatii a vorbit in nume personal si ca, pe viitor, vor fi evitate astfel de situatii in care politicienii sa apara ca „vedete” in diferite domenii.

Intrebat de jurnalisti daca sustine varianta eliminarii CASS-urilor (contributiilor de asigurari sociale de sanatate-n.r.), despre care vorbea marti liberalul Eugen Nicolaescu, Ponta a negat aceasta varianta, spunand ca fostul ministru a vorbit in nume personal. „Nici vorba. A fost o propunere personala a lui Nicolaescu. Am discutat-o cu Crin Antonescu si de acum incolo nu se va mai intâmpla… fiecare sa fie vedeta pe domeniul lui. Eu nu conduc un Guvern ca al Conventiei Democrate, in care fiecare iese pe strada si isi da cu parerea. Asa incât si membrii PNL si membrii PSD care vor si au idei nastrusnice le discuta intai la USL”, a declarat Ponta.

Nicolaescu declara, marti, ca PNL doreste schimbarea modului de finantare din domeniu prin desfiintarea completa a CASS-urilor, aceasta urmand sa fie inlocuita cu contributia la bugetul de stat, la care se va adauga o taxa de solidaritate.

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger