AcasăNewsPonta neaga chemarea la Guvern a sefului Politiei Romane in cazul Duicu

Ponta neaga chemarea la Guvern a sefului Politiei Romane in cazul Duicu

Premierul Victor Ponta a negat faptul ca l-ar fi chemat pe seful Politiei Romane, Petre Toba, la Guvern pentru a se intalni cu fostul sef al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu.

„Nu, nu l-am chemat niciodata sa se intalneasca cu domnul Duicu si, de altfel, domnul Toba este un politist de mare valoare. Cred ca prima data a fost numit in functie chiar de domnul Oprea atunci cand era ministru si a fost si a declarat adevarul atunci cand a fost chemat de procurori”, a spus Ponta intrebat daca pe Toba l-a chemat la Guvern pentru probleme legat de Politia Romana sau de Duicu, scrie realitatea.net.

Potrivit referatului intocmit de procurorii DNA, in cazul Duicu, seful Politiei Romane, Petre Toba, s-a prezentat la Guvern, la solicitarea premierului Victor Ponta, pentru a discuta cu fostul sef al CJ Mehedinti Adrian Duicu, DNA invocand ca proba declaratia lui Toba, fara a reda insa afirmatiile acestuia.

Procurorii DNA spun, in referatul din 27 iunie pentru prelungirea arestarii lui Adrian Duicu, fostul sef al CJ Mehedinti, ca Petre Toba, s-a prezentat la Guvern, pe 13 iunie, la solicitarea premierului Victor Ponta, pentru a discuta cu Duicu.

Cititi si:

Referat DNA in cazul Duicu: Seful Politiei Romane s-a prezentat la Guvern, fiind chemat de Ponta

author avatar
Alina Costache
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger