AcasăNewsPonta neaga ca ar fi semnat un acord pentru desfiintarea CCR, DNA,...

Ponta neaga ca ar fi semnat un acord pentru desfiintarea CCR, DNA, ANI

Premierul Ponta a declarat referitor la documentul dat publicitatii joi, conform carora 53 de asociatii sustineau desfiintarea CCR, ANI si DNA, insotit de un acord semnat de liderii USL, ca  acesta din urma viza doar inceperea unor discutii.

„Este o intoxicare tipica de campanie a PDL-ului disperat ca pierde la referendum. Eu am semnat un acord de o pagina in care se spune foarte clar ca, incepand cu 18 iulie si pana la debutul campaniei electorale parlamentare, deci pana in noiembrie, fiecare punct va fi redactat de comun acord in baza discutiilor cu reprezentantii fiecarei structuri. In rest, nimic altceva nu am discutat, iar nebunii din astea cu desfiintat Curtea Constitutionala si… sunt bagate de la PDL si de la Basescu, disperati fiind ca pierd referendumul„, a spus Ponta, potrivit realitatea.net.

Cat priveste intentia USL de a desfiinta Curtea Constitutionala, ANI si DNA, premierul a raspuns:. „Nici vorba, cum sa luam in calcul asa ceva, dar acolo sunt 53 de asociatii si avem timp pana in noiembrie sa discutam cu fiecare. Cum sa desfiintezi DNA si Curtea Constitutionala?”.

author avatar
eNational
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger