AcasăNewsPonta: Ne-am invartit cu listele astea pana ne-am facut de rasul lumii,...

Ponta: Ne-am invartit cu listele astea pana ne-am facut de rasul lumii, n-a mai inteles nimeni nimic

Premierul Ponta, actualul ministru interimar al Justitiei, a declarat ca toata aceasta chestiune a listelor electorale a ajuns intr-un punct in care „nimeni nu a mai inteles nimic”. „Ne-am invartit cu listele astea pana ne-am facut de tot rasul lumii”, crede seful Executivului.

Dupa ce a asistat, joi, la ceremonia de investire in functie a noului prefect de Gorj, Radu Claudiu Teodorescu, premierul Ponta a comentat, intr-o conferinta de presa, la Targu Jiu, situatia listelor electorale. Seful Executivului a afirmat ca la urmatoarea sedinta a CSM o va intreba pe Laura Codruta Kovesi, procurorul general al Romaniei, despre despre ancheta procurorilor in legatura cu listele electorale de la referendumul privind demiterea presedintelui Basescu.

„In cadrul CSM-ului – (o sa -n.r) pun intrebari si cred ca doamna procuror-general, doamna Kovesi, sper sa raspunda la aceste intrebari, in primul rand daca e legal sa dai la presa, sigur, a domnului Basescu, nu la orice presa, sa dai convorbirile interceptate dintr-un dosar in care nu s-a inceput urmarirea penala, pentru ca impotriva domnului Dobre nu s-a inceput inca urmarirea penala, daca e legal sa confisti listele electorale dupa care sa zici ca le dai Curtii Constitutionale, dar Curtea Constitutionala nu le vrea, ca ne-am invartit cu listele astea pana ne-am facut de tot rasul lumii, n-a mai inteles nimeni nimic. Listele-s la Parchetul General, Parchetul General vrea sa le dea la Curte, Curtea le vrea de la Guvern. Si eu ii trimit la Parchetul General. Si uite asa ne invartim in jurul cozii listelor”, a spus premierul Ponta.

217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger