AcasăNewsPonta muta circul de la partid la Senat

Ponta muta circul de la partid la Senat

Mircea Geoana a facut o acrobatie usoara si a picat tot in fotoliul de presedinte al Senatului

Victor Ponta este intr-adevar un om de cuvant. A promis spectacol, spectacol a facut. Nu numai la partid, ci si la Senat.

Mircea Geoana a facut o acrobatie usoara si a picat tot in fotoliul de presedinte al Senatului

“Haideti la PSD, la circoteca!” Asa a sunat invitatia presedintelui PSD, Victor Ponta, adresata jurnalistilor interesati de cazul Geoana. Ce-i drept, pana sa-si mute Ponta masina din curtea USL in cea a PSD, circoteca deja incepuse. Cu scrisoarea lui Mircea Geoana care cerea sa mai fie judecat o data de Comisia Nationala de Arbitraj si Integritate Morala si Ion Iliescu care punea paie pe foc, sustinand ca partidul ar trebui sa o lase mai moale cu excluderile.

Victor Ponta a mai castigat o lupta in partid, dar a pierdut razboiul in Senat

Ulterior, Iliescu s-a razgandit, afirmand ca Geoana “si-a taiat singur craca de sub picioare”. In toata aceasta bulibaseala , cea mai transanta declaratie a fost a lui Marian Vanghelie: “Excluderea lui Mircea Geoana din PSD a fost o executie stalinista. Este o mare greseala”.

Sova plateste oalele sparte

Daca in ceea ce-l priveste pe Geoana a ramas cum a stabilit Ponta, cel care si-a furat-o de la mai toti colegii din partid a fost presedintele Comisiei de Arbitraj, Dan Sova. Cel mai vehement contestatar a fost liderul PSD Arges, Constantin Nicolescu,  care i-a reprosat lui Sova ca a luat cea mai proasta decizie posibila. „Lumea nu a inteles de ce il schimbam noi ca presedinte (al Senatului- n.r.), am fost sunati de mai multi oameni, care n-au inteles. Tie ti s-a dat o tema sa faci Comisia, si ai facut, dar noi trebuia sa gasim motive clare”, i-a spus Nicolescu lui Sova.

“Numa’ rele si minciuni / De la pretinii mei buni”

Sfatuiti de acelasi Sova, pesedistii s-au mai facut inca o data de cacao, solicitand Biroului permanent al Senatului sa ia in discutie deja celebra rocada “Geoana-Corlatean”. La fel ca si saptamana trecuta, cererea a fost respinsa, senatorii mai cu stiinta de regulament explicand ca asa ceva nu se poate. Prin urmare, Mircea Geoana a condus din nou linistit sedinta de plen, ba chiar a avut timp sa asculte si dedicatia pe care taraful maramuresan condus de Marinel Petreus i-a facut-o in direct: „Ce rau am facut la lume? / Ca nu-mi aud vorbe bune. / Numa’ rele si minciuni, / De la pretinii mei buni, / Lume, nu ma pedepsi, mai”.

Hrebenciuc incearca sa-i faca intrarea lui Ponta in SUA

Viorel Hrebenciuc

Viorel Hrebenciuc se pare ca a luat calea Americii. Cel putin asa sustin surse din PSD, care au precizat ca “eminenta cenusie” a partidului incearca totusi sa aranjeze vizita co-presedintilor USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, in Statele Unite. Hrebenciuc urmeaza sa revina in tara la timp pentru a participa la reuniunea Comitetului Executiv in care va fi decisa soarta lui Mircea Geoana.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
330 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ponta exagereaza. Se vede clar ca este vorba de o miza personala, iar astia batrani s-au zaharisit de tot si ii fac jocul ca fraierii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger