AcasăNewsPonta le arata usa pesedistilor bucuresteni

Ponta le arata usa pesedistilor bucuresteni

Aroganta de care Victor Ponta a dat dovada la intalnirea cu social-democratii bucuresteni l-ar face invidios chiar si pe fostul lider PSD Adrian Nastase.

Pesedistii bucuresteni sunt revoltati de modul in care au fost tratati de Victor Ponta

“Nu va convine ce am hotarat, puteti sa va carati”. Cu astfel de amabilitati si-a tratat presedintele PSD colegii de la organizatiile de sector. Tonul de-a dreptul isteric precum si atitudinea zeflemitoare pe care Victor Ponta a afisat-o i-a impresionat neplacut pe mai toti participantii la discutie.

Desi intalnirea s-a vrut o analiza la rece a situatiei din Capitala, multi pesedisti sustin ca aceasta a mirost de la o posta a rafuiala politica de doi bani. Cu greu pesedistii bucuresteni si-au putut exprima opiniile, discutiile fiind acaparate de Ponta, care le-a spus verde-n fata ca nu va accepta niciun gest de nesupunere. Iritati de comportamentul presedintelui lor, cativa social-democrati cu state vechi au avut totusi curajul sa-l puna la punct.

“Daca nu am fi noi, nu ati fi nici dumneavostra. Este adevarat ca nu v-am votat la congres, dar asta nu inseamna ca nu v-am respectat. Nu aveti dreptul sa va purtati ca pe mosia proprie pentru ca nu ati mostenit nici partidul si nici sediul acesta”, au incercat pesedistii sa mai taie din elanul dictatorial al lui Ponta. In plus, acestia i-au reprosat ca angreneaza organizatia intr-un razboi personal. “Daca Bucurestiul spuneti ca are probleme atunci Clujul, Aradul, Brasovul stau bine? De ce nu se face ceva si cu aceste organizatii?” l-au chestionat pesedistii pe Ponta, amintindu-i ca filiala din Capitala a scos parlamentari pe banda rulanta, multi dintre acestia uitand ulterior sa mai dea pe la PSD Bucuresti. n

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
505 afisari

1 COMENTARIU

  1. ce mai o scrisoare pieerduta ,,,hai sa ne amuzam si sa-i botezam pe fiecare ca tot vor sa se faca de rahat ,,,,daca apare asa ceva in presa daca oamenii astia olitici nu au minim de diplomatie hai sa-i incadram in piesa lui caragiale ,,,,textu rolului e la ei si in presa ,,,il zic zilnic la tv si pdl-istii si acum ….si psd-istii ,,,,mare pacat ,,,oare noi ce rol avem ca cetateanul turmentats-a expirat de mult,,,, e cetateanul mituit sau cetateanu prostit ,,,ma rog avem toata trupa de personaje …….oare cine e farfuridii,dandanache ,,branzovenescu,,,catavencu,,mita baston ,,,si restu???????????????????????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger