AcasăNewsPonta le-a primit pe gimnastele de aur la Palatul Victoria: "Am dorit...

Ponta le-a primit pe gimnastele de aur la Palatul Victoria: „Am dorit sa va felicit in direct!”

Premierul Ponta si ministrii Cabinetului sau le-au primit, miercuri dimineata, la Palatul Victoria, pe gimnastele lotului de senioare medaliate la CE de la Bruxelles si pe antrenorii lor – Mariana Bitang si Octavian Bellu. Seful Guvernului le-a felicitat de sportive si le-a promis ca Executivul face tot ce poate pentru a le rasplati rezultatele.

„Vreau inca o data sa va felicit si sa va multumesc pentru mandria pe care o faceti Romaniei. Rezultatele vastra fac cat o mie de spoturi pe televiziuni si reprezinta pentru tara noastra o mandrie. Am dorit sa va felicit in direct (…) Tot ce tine de puterile Guvernului vom face ca efortul dumneavoastra sa fie in mica parte rasplatit intr-o mica parte macar, nu cred ca exista o alta rasplata decat bucuria si mandria pe care o aduceti. Va urez succes la Londra”, le-a spus premierul Ponta gimnastelor.

Premierul a anuntat la inceputul acestei saptamani ca Guvernul va dubla, in sedinta de miercuri, toate primele pe care le va primi echipa feminina de gimnastica a Romaniei, dupa performantele remarcabile de la Bruxelles.

Senioarele au obtinut la Campionatul European de Gmnastica de la Bruxelles urmatoarele medalii: aur pe echipe (Catalina Ponor, Sandra Izbasa, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Raluca Haidu), aur la sarituri (Sandra Izbasa),  aur la barna (Catalina Ponor), argint la barna (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache) si argint la sol (Catalina Ponor).

156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger