AcasăNewsPonta: Lasati camerele web pentru BAC acolo unde sunt

Ponta: Lasati camerele web pentru BAC acolo unde sunt

Victor Ponta, primul ministru al Romaniei, i-a cerut ministrului Educatiei sa pastreze sistemul de supraveghere de la BAC.

Victor Ponta

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, doreste pastrarea sistemului actual de supraveghere de la BAC. Acesta i-a cerut in mod expres ministrului interimar al Educatiei, Liviu Pop, sa nu scoata camerele video din clase.

„Lasati camerele de luat vederi acolo unde sunt, nu le scoatem si nu le scoatem nici in viitor”, a spus acesta”, citat de Realitatea TV.

Declaratia prim ministrului survine la o zi distanta dupa ce ministrul interimar al Educatiei a declarat ca se gandeste ca din 2013 sa scoata camerele de supravheghere din clase, dorind sa le inlocuiasca cu voluntari care sa aiba grija de buna desfasurare a examenului.

Totodata, Victor Ponta i-a cerut lui Liviu Pop sa explice situatia creata in timpul bacalaureatului olimpicilor, precizand ca la acesta au participat sportivi olimpici, si nu elevi participanti la diferite olimpiade de matematica sau fizica.

„Denumirea de Bac-ul olimpicilor cred ca ne-a derutat pe toti, lumea se gandea la cei care participa la olimpiade de matematica, fizica, si de fapt era vorba de sportivi, dintre care banuiesc ca multi nu vor fi la Olimpiada de la Londra”, a conchis acesta.

author avatar
Ionut Zgimbau
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger