AcasăNewsPonta lanseaza “Scoala vedetelor” la PSD Bucuresti

Ponta lanseaza “Scoala vedetelor” la PSD Bucuresti

Victor Ponta are boala pe propriul partid! Altfel nu se explica de ce social-democratul insista sa promoveze in fruntea filialei bucurestene persoane care nu sunt in stare sa organizeze/sa castige alegerile dintr-un bloc cu patru etaje si doua scari.

ROBERT NEGOITA Coordonator sectorul 3 si aspirant la statutul de candidat al PSD la Primaria sectorului 3

Dupa rocada Marian Vanghelie –Ecaterina Andronescu, Victor Ponta si-a mai infipt un locotenent in filiala din Capitala. Este vorba de Nicolae Banicoiu, care a primit functia de presedinte interimar al PSD Sector 4, organizatie de a carei coordonare se va ocupa in colaborare cu europarlamentarul Corina Cretu. „Decizia de numire a domnului Banicioiu este o intarire a organizatiei.

ECATERINA ANDRONESCU Presedinte interimar PSD Bucuresti si Coordonator sector 6

Obiectivul este sa avem majoritatea in consiliu la sectorul 4″, a explicat Cretu, lasand sa se inteleaga ca PSD sector 4 va face, asa cum era de asteptat, doar figuratie in fata lui Cristian Popescu Piedone la alegerile locale. Odata nominalizat, Banicoiu a completat practic echipa de “loseri” de la Bucuresti  a lui Victor Ponta.

NICOLAE BANICIOIU Presedinte interimar PSD Sector 4

Echipa condusa de Ecaterina Andronescu si din care mai fac parte alte “nume grele” precum Titus Corlatean, Rodica Nassar, Eugen Bejinariu si Robert Negoita – marele om de afaceri care a vrut, prin 2007, sa-i sufle lui Vanghelie sefia PSD Bucuresti, dar a sfarsit plecand in graba de la Romexpo de frica sa nu si-o fure de la oamenii primarului de la 5.

Figuranti pentru Oprescu

EUGEN BEJINARIU Secretar executiv PSD Bucuresti

Din capul locului trebuie precizat ca toti pesedistii mandatati sa se ocupe de campania pe Bucuresti si-au castigat propriile mandatele fie pentru ca au impins foarte multi bani, fie pentru ca au fost “garantati” de unii si de altii. Culmea insa, tocmai acest dezavantaj i-a adus in fruntea filialei din Capitala. Si asta pentru ca ei nu au o batalie reala de dat (nu se stie inca daca PSD, in afara de sectorul 5, va mai  lupta pentru o alta primarie), ci doar sarcina sa faca frumos pentru ca marele candidat Sorin Oprescu sa fie fericit.

TITUS CORLATEAN Coordonator sector 1

Acesta este principalul motiv pentru care Ponta a aleas sa aduca la conducerea PSD Bucuresti lideri de mana a doua fara vana si caracter, dar care sunt foarte buni executanti.

[poll id=”206″]

author avatar
Adelina Ionicel
740 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger