AcasăNewsPonta, la o zi dupa arestarea lui Mircea Basescu: Este un cutremur...

Ponta, la o zi dupa arestarea lui Mircea Basescu: Este un cutremur politic. Nu stiu ce va face presedintele

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca cere in continuare demisia presedintelui Traian Basescu in contextul in care fratele sau este implicat intr-un scandal de natura sa afecteze imaginea Romaniei, adaugand ca are incredere ca justitia functioneaza corect.

Intrebat daca isi mentine declaratiile de joi si cere in continuare demisia presedintelui, Victor Ponta a raspuns pozitiv. „Bineinteles, am facut aceasta declaratie ieri dimineata cand nu stiam nimic despre ce urmeaza sa se intample in acest dosar penal. Acum justitia functioneaza, nu cred ca mai este nevoie de declaratii ale mele. Este un cutremur politic, ce va face Basescu nu stiu, dar eu mi-as dori sa faca ce e mai bine pentru Romania. Cred in continuare ca asa ar trebui sa faca un om politic care tine la Romania”, a declarat premierul.

„Eu as vrea sa nu particip la ceea ce s-a declansat aseara, este o chestiune extrem de romaneasca. S-a ajuns chiar la concluzia ca Dan Voiculescu i-a dat banii lui Mircea Basescu. Eu cred ca ne aflam intr-un moment in care Romania trece printr-o perioda grea in care principalele institutii ale statului au probleme cu credibilitatea. Eu nu pot sa vorbesc despre implicatii directe, ci doar despre responsabilitati politice. Sa avem incredere ca justitia isi face datoria”, a ami spus Victor Ponta.

author avatar
Alina Costache
323 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger