AcasăNewsPonta: La conducerea Camerei Deputatilor sa vina altcineva

Ponta: La conducerea Camerei Deputatilor sa vina altcineva

Nu doar liberalii si useristii considera ca nu ar trebui ca Dragnea sa se mai afle in fruntea Camerei Inferioare a Legislativului, dupa ce s-a ales cu noi acuzatii din partea DNA. Si Pro Romania sustine schimbarea liderului PSD din fotoliul corespunzator celui de-al treilea om in stat, din cate a anuntat marti Victor Ponta, chiar de la Parlament.  

„Va anunt de pe acum ca evident vom sustine initiativa (…) ca la conducerea Camerei Deputatilor sa vina altcineva, nu mai poate sa mai fie Liviu Dragnea”, a transmis Ponta, fostul premier social-democrat aducand ca argument urmatorul aspect: „cat timp e Dragnea sef la Camera Deputatilor nu se pot adopta aceste legi (ale Justitiei-n.r), (…) Dragnea schimba legile ca sa-si rezolve lui dosarele”.

Totodata, Ponta a subliniat ca nu trage sperante ca actualul sef al PSD va pleca de bunavoie din aceasta functie. „Nu ma astept ca dl Dragnea sa-si dea demisia”, a subliniat deputatul.

sursa foto: facebook.com/PlatformaPRORomania

160 afisari

1 COMENTARIU

  1. Considerați că Ponta a declarat în dosarul cu Șova , aproximativ la fel cum ar fi declarat referitor la Dragnea, în fața procurorilor, după metoda copy-paste pe care i-a indicat-o Traian Băsescu ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger