AcasăNewsPonta l-a propus la Ministerul Educatiei pe senatorul Ioan Mang, in locul...

Ponta l-a propus la Ministerul Educatiei pe senatorul Ioan Mang, in locul Corinei Dumitrescu

(foto: manager.ro)

Premierul desemnat Victor Ponta a anuntat, duminica seara, intr-o conferinta de presa, ca l-a nominalizat pentru portofoliul Educatiei pe senatorul PSD Ioan Mang, in locul Corinei Dumitrescu.

(foto: manager.ro)

„Consider ca, in perioada imediat urmatoare, ministrul Educatiei are de organizat admiterea copiilor in clasa pregatitoare, are de organizat BAC-ul, are admiterea la liceu. Un ministru care in fiecare zi trebuie sa se vada cu dumneavoastra si sa raspunda la acuzatii – chiar daca acestea se dovedesc neadevarate – nu poate raspunde la capacitate. Am rugat-o pe Corina Dumitrescu sa accepte ca, pentru acest moment, sa nominalizez o alta persoana, urmand sa ma bazez pe contributia domniei sale la munca de echipa de maine din minister”, a spus Ponta.

Ponta a mai precizat ca fiind propunerea sa, in calitate de premier desemnat, Ioan Mang nu va mai fi validat de structurile politice ale USL. Profesor universitar la Universitatea Oradea, incepand cu anul 2003, Ioan Mang este senator de Bihor, membru in Comisia pentru invatamant.

165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger