AcasăNewsPonta l-a luat la ochi si pe Athanasiu

Ponta l-a luat la ochi si pe Athanasiu

Victor Ponta s-a saturat sa-l tot vada pe Alexandru Athanasiu facandu-si reclama pe toate televiziunile, in timp ce trage cu ochiul la Cotroceni.

Incalecat deja de Crin Antonescu pe micile ecrane si la orice conferinta de presa a USL, Victor Ponta face alergie la „vedetismul” colegului sau de partid, Alexandru Athanasiu, sustin mai nou pesedistii. Care nu uita sa adauge si ca toata lumea stie ca Athanasiu vaneaza de mult candidatura la Cotroceni, ferm convins fiind ca romanii se vor buluci sa-l aleaga. Colportorii barfei nu uita sa pomeneasca nici ca Ponta nu exclude posibilitatea ca amicul Antonescu sa renunte la onoarea de a reprezenta USL-ul (din proprie vointa sau ca urmare a destabilizarii situatiei din PNL), caz in care candidatura prezidentiala i-ar reveni automat liderului PSD. Cum-necum, indiferent de socoteli si planuri, cert este ca Alexandru Athanasiu este mult prea mediatizat pentru gustul lui Victor Ponta. Care, inghesuit acum si de scandalurile provocate de finalizarea candidaturilor USL pentru alegerile locale, nu stie insa cum sa scape de colegul sustinut de mai multi pesedisti cu vechi state in partid. Vetrani pe care Ponta i-a calcat deja suficient pe coada, cu obiceiul lui de a nu se consulta cu nimeni si de a „taia emisia” oricui incearca sa-i propuna altceva. Cu toata sustinerea „vechilor”, Athanasiu este in pericol, spun social-democratii care stiu ca Ponta rabda ce rabda, dar o data se enerveaza si arata oricui usa partidului.

In PSD a fost data jos militaria din pod

Iar ca Ponta nu-si trateaza colegii cu manusi o demonstreaza si pumnul bagat, ieri, in gura deputatului Adrian Mocanu, fiul presedintelui CJ Buzau, Victor Mocanu. Impetuosul lider al PSD a dat acest exemplu de democratie interna la sedinta grupurilor parlamentare ale Uniunii, cand Mocanu junior a reclamat tensiunile iscate in USL Buzau dupa ce PSD a cedat liberalilor candidatura pentru presedintia CJ, desi social-democratul Mocanu senior este cel mai bine plasat in sondaje. Ponta nu numai ca nu l-a lasat, intrerupandu-l pur si simplu, pe Adrian Mocanu sa-si spuna pasul, dar l-a si repezit invitandu-l sa taca indiferent daca se supara sau nu. De unde si comentariul ironic facut, ulterior, de un pesedist: „in aceste conditii, s-ar putea sa pierdem, fie ca se supara Ponta sau nu”.

author avatar
Simona Badulescu
787 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger