AcasăNewsPonta l-a exclus pe Geoana, pazit de gealati

Ponta l-a exclus pe Geoana, pazit de gealati

Social-democratii si-au pus poalele-n cap cum numai ei stiu sa o faca, sedinta Comitetului Executiv, in care s-a decis soarta lui Mircea Geoana, fiind chiar mai tare decat o rafuiala intre bandele de cartier.

Mircea Geoana a pierdut batalia in fata lui Victor Ponta

Acuzatii, amenintari, ce mai, un tambalau intreg. Mircea Geoana si-a jucat cartea pana la capat, fortandu-l chiar pe Victor Ponta sa-i ceara sa paraseasca sala in care s-a desfasurat reuniunea pesedista. Si pentru ca mare lucru nu mai avea de pierdut, acelasi Geoana si-a luat inima-n dinti si i-a infruntat la scena deschisa pe Ion Iliescu si Adrian Nastase, reprosandu-le ca „gireaza” toate nazdravaniile lui Ponta. „Adrian, acum vad ca il girezi pe Victor, dar la Congres ti-a fost frica sa te bagi cu Ponta”, a afirmat Geoana, sustinand chiar ca Ion Iliescu este “ o piaza rea pentru PSD”.

L-au trimis la plimbare

Enervat la culme de criticile lui Geoana, presedintele PSD, Victor Ponta, i-a cerut direct predecesorului sau sa-si dea demisia. Varianta respinsa din start de Geoana, care a refuzat si sa cedeze presedintia Senatului, chiar daca inlocuitorul nu mai era Titus Corlatean, ci Ioan Chelaru. Mai mult, Mircea Geoana a sustinut ca Victor Ponta, in incapatanarea lui, face jocul Puterii. Cand a vazut ca de vorba buna nu pricepe, Ponta i-a cerut lui Geoana sa paraseasca sala de sedinta, dar social-democratul nu a dat curs nici acestei solicitari.

Gara de Nord vs. Ferentari

„Mariane nu ma lua cu smecherii. Eu sunt de la Gara de Nord, nu din Sectorul 5”, i-a spus Victor Ponta lui Marian Vanghelie, dupa ce acesta din urma a acuzat modul josnic in care este tratat Mircea Geoana. „Daca propui sa facem Congres, acum supun la vot”, a marsat tanarul lider social-democrat. Pentru iertarea pacatelor lui Mircea Geoana au militat si Oana Niculescu Mizil, Adrian Popescu, Dumitru Buzatu si Ion Prioteasa. In zadar insa, Comitetul Executiv aproband cu 50 de voturi „pentru”, cinci „impotriva” si trei abtineri excluderea lui Mircea Geoana din PSD. „O executie stalinista”, asa cum a caracterizat-o Geoana insusi, pusa la cale de „marioneta Ponta”.

Cu gealatii la usa

In materie de lupte interne pesedistii sunt specialisti. Le-au transat cum au stiut ei mai bine, mai pe la Kiseleff, mai pe la Hotel Confort. Pentru prima oara insa, sedinta Comitetului Executiv s-a desfasurat cu bodyguarzi la usa. Niste domni bine facuti, extrem de tacuti, dar foarte vigilenti, care au plecat la finalul reuniunii, dupa ce consilierul personal al lui Victor Ponta le-a facut un gest discret.

[poll id=”145″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
680 afisari

2 COMENTARII

  1. Noroc ca a aparut Crin in viata lui Ponta. Asa a avut si micul Titulescu suficient curaj sa-l elimine pe Geoana

  2. Semnatarul articolului de valoare zero barat, ca la tramvai.Pai cum sa fie scandar ca intre bande de interlopi mai asta, ori esti platit din bani de furat cu miros portocaliu, ori da.Si un chior de beat ca stapanul lui geoana a vazut ca marioneta basista nu se da plecat pana nu dispare usl-ul=boala incurabila a lui basescu, ce nu ati inteles.Penibilul mai credea ca seful lui de agentura americana, de base este vorba, il va salva si va ocupa scaunul de la senat sine die.Dar capul mafiei statale s-a suparat pe sluga lui si l-a last din brate.Acum unitatea de masura a prostiei si penibillului=geoana lasa bale portocalii in urma, nereusind sa indeplineasca ordinul stapanului de destramare a usl-lui.Adio mai geonica si mergi la america.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger