AcasăNewsPonta l-a demis pe directorul Inspectoratului de Stat in Constructii

Ponta l-a demis pe directorul Inspectoratului de Stat in Constructii

Premierul Victor Ponta l-a demis, joi, pe Constantin Adrian Balaban-Grajdan, directorul Inspectoratului de Stat pentru Constructii, pentru ca „a luat decizii fara sa-l informeze pe Primul-ministru”.

„In aceasta dimineata (joi-n.r.), Primul-ministru, Victor Ponta, a luat decizia demiterii sefului Inspectoratului de Stat pentru Constructii, domnul Constantin Adrian Balaban-Grajdan. Incepand de astazi, domnul Balaban-Grajdan nu va mai activa in aceasta functie”, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Grajdan a fost demis pentru ca a luat decizii fara sa-l informeze pe seful Exectivului. „Decizia a fost luata din cauza comportamentului sefului ISC, care a luat decizii fara sa-l informeze pe Primul-ministru, desi institutia pe care o conduce se afla in subordinea Primului-ministru”, informeaza sursa citata.

Blaga: Cerem demisia imediata a lui Constantin Grajdan din functia de director al ISC

Constantin Adrian Grajdan fusese numit la conducerea ISC pe 18 mai. Institutia a depus, marti, la dosarul „Trofeul calitatii”, un document semnat Grajdan, prin care arata ca nu se constituie parte civila in „Trofeul calitatii”, in care este judecat fostul premier Adrian Nastase, pentru ca nu a suferit niciun prejudiciu financiar-contabil. Miercuri,  procurorii DNA au facut mai perchezitii la Inspectoratul de Stat in Constructii, de unde au ridicat o serie de documente.

208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger