AcasăNewsPonta isi face curatenie in CV

Ponta isi face curatenie in CV

Victor Ponta sustine ca nu vrea sa faca mare valva pe seama pregatirii sale

Dupa ce a fost acuzat ca si-a insusit munca altora, copiind parti consistente din lucrarile unor specialisti in drept, Victor Ponta si-a luat la periat CV-ul, umbland prin punctele esentiale.

Victor Ponta sustine ca nu vrea sa faca mare valva pe seama pregatirii sale

Asa se face ca din documentul postat pe  site-urile Guvernului si Camerei Deputatilor a disparut master-ul in Drept Penal International de la Universitatea din Catania, Italia, obtinut in perioada martie-iunie 2000.

Masterul in Drept Penal International de la Universitatea din Catania din vechiul CV nu a mai fost mentionat si in CV-ul nou (foto jos) al premierului

Chestionat pe tema, Victor Ponta a explicat ca, in opinia lui, CV-ul de prim-ministru trebuie sa contina numai studiile care-l recomanda pentru ocuparea acestei functii.

„Am fost acolo si … trebuie sa dovedesc ca am fost acolo? CV-ul meu ca prim-ministru trebuie sa cuprinda doar ceea ce tine de studiile pe care le am si ce imi cere legea pentru a fi prim-ministru. Nu mai e cazul sa ma mandesc foarte mult cu multe lucruri pe care le-am facut. Sunt foarte mandru de ceea ce am facut ca procuror, ca student si evident ca in ciuda oricaror batalii politice, cred ca am facut foarte multe lucruri bune”, a afirmat seful Executivului.

Pesedistii trimisi pe la televiziuni sa-l apere pe premier

Ca sa-l scoata basma curata pe Victor Ponta, social-democratii trebuie sa  bata moneda pe faptul ca toate lucrarile au fost citate in bibliografia tezei de doctorat, prin urmare nu poate fi vorba de plagiat.  Mai mult, pesedistii au fost instruiti sa arunce anatema asupra lui Traian Basescu, acuzandu-l ca foloseste metode securiste pentru a-l discredita pe premier.

author avatar
Adelina Ionicel
1.318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger