AcasăNewsPonta isi exorcizeaza partidul la Maglavit!

Ponta isi exorcizeaza partidul la Maglavit!

Religios nevoie mare in preajma alegerilor, Victor Ponta a luat drumul Maglavitului. Doar-doar s-o alege si el cu vreo minune.

Speriat ca USL nu va face nicio branza, Victor Ponta incearca sa obtina ajutor divin

Prima minune ar fi ca PSD sa ajunga cu efectivele intregi in alegeri. Lucru greu de crezut, cu atatia pesedisti care ii bat zilnic obrazul lui Victor Ponta, bors facuti din cauza listelor electorale. Ca sa mai domoleasca putin dracii din partid, Ponta s-a dus la Manastirea de la Maglavit insotit de mai multi lideri ai PSD. Plus de sotie si de socrul Ilie Sarbu (care nu prea rateaza nici el ocaziile in care isi poate critica ginerele). In fata presei, Ponta a sustinut ca a luat-o pe urmele lui Petrache Lupu convins fiind de primarul Maglavitului.

Cum-necum, mai multi senatori, deputati si simpli membri ai PSD s-au rugat, ieri, pe locul unde, odinioara, lui Petrache Lupu i s-a aratat minunea. Cum insa unul dintre ctitorii actualei manastiri este un politician total strain de PSD si stanga politica, Gigi Becali, este greu de crezut ca rugile le-ar putea aduce social-democratilor victoria in alegeri. In schimb, le-ar putea da puterea de a suporta esecul, daca PDL va comasa intr-adevar alegerile, ceea ce tot e ceva.

author avatar
Simona Badulescu
351 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger