AcasăNewsPonta, intrebat daca a discutat cu seful Politiei Romane pentru nominalizarea sefului...

Ponta, intrebat daca a discutat cu seful Politiei Romane pentru nominalizarea sefului IPJ Mehedinti: „Nu, nu cred”

Premierul Victor Ponta a avut marti dimineata o reactie extrem de taioasa la adresa jurnalistilor care l-au intrebat daca a discutat cu seful Politiei Romane pentru nominalizarea sefului IPJ Mehedinti.

Dupa ce Gandul.info a publicat niste stenograme in care reiesea ca Adrian Duicu, seful CJ Mehedinti, facea trafic de influenta chiar din biroul premierului, Ponta s-a aratat extrem de nervos in fata jurnalistilor. Duicu promisese ca Ponta sa vorbeasca cu seful Politiei Romane pentru nominalizarea sefului IPJ Mehedinti.

Intrebat despre aceste informatii potrivit carora ar fi discutat in cu Petre Toba despre nominalizarea sefului IPJ Mehedinti, Victor Ponta a spus ca nu stie de „asa ceva” si ca presa va primi si alte stenograme din biroul sau, iar premierii, seful SRI si cel al CIA, cu care a discutat, vor fi incantati.

„Sunt absolut convins ca veti primi de la procurori inregistrarile de la mine din birou. Au fost foarte multi prim-ministri, au fost sefi de servicii de informatii, au fost conducatori de institutii. Veti primi, si la Gandul, si la B1 si la unde mai trebuie si atunci puteti sa ma intrebati ceva concret. Pana atunci…Eu stiu ca Duicu avea o relatie foarte buna cu doi dintre colegii dumneavoastra de la B1, dar asta nu inseamna ca facea trafic de influenta, stiu doar ca era foarte bun prieten”, a raspuns Ponta intrebat de informatiile aparute in Gandul de catre un reporter al postului B1 TV.

Intrebat in continuare daca a avut o discutie cu seful Politiei Romane despre nominalizarea sefului IPJ Mehedinti, raspunsul lui Ponta a venit sec : „Nu, nu cred”.

Ca sa scape de insistentele reporterilor, Ponta a mai declarat: „Pai, eu nu stiu de asa ceva. O sa vedeti stenogramele de la mine din birou si o sa va convingeti si dumneavoastra. Eu sunt absolut convins, de altfel, insa, ca toti premierii – stiu ca a fost si seful CIA la mine in birou, impreuna cu seful SRI – vor fi deosebit de incantati sa vada in Gandul ce au discutat cu mine. Dar asa e in Romania, ce sa facem ?”

Citeste si:

author avatar
Andra Nesu
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger