AcasăNewsPonta, intre fobie si superstitie

Ponta, intre fobie si superstitie

Dupa modelul lui Mircea Geoana, premierul Victor Ponta a inceput sa creada si el in flacari violet

Pentru un individ care este jurist de formatie si fost procuror pe deasupra, premierul Victor Ponta are tot soiul de credinte primitive mai ceva ca babutele de la tara.

Dupa modelul lui Mircea Geoana, premierul Victor Ponta a inceput sa creada si el in flacari violet

Desi in 2009 radea de Mircea Geoana si a lui flacara violet, Victor Ponta recunoaste acum ca este adeptul talismanelor si amuletelor aducatoare de succes.

Pentru ca functia publica pe care o detine nu-i permite sa umble cu trifoi, broscute sau elefantei prin buzunare, liderul PSD se multumeste sa poarte o cravata norocoasa. „Sunt un pic superstitios si astazi port cravata pe care am purtat-o la Congresul din 2010, de altfel, cadou de la Liviu (Dragnea – n.r)”, le-a marturisit Ponta colegilor, in deschiderea Comitetului Executiv.  Pe langa superstitii, presedintele PSD se pare ca este bantuit in continuare si de gandul ca Dan Diaconescu ar putea ajunge politician cu acte in regula. „Am pierdut scutul de la Deveselu. Va rog frumos recuperati-l din mainile lui Dan Diaconescu (candidatul PP-DD a castigat primaria – n.r). Nu vreau sa vad o intalnire intre Barack Obama si Dan Diaconescu pe tema scutului”, a mai precizat Ponta. Acum, daca tot a alunecat pe aceasta panta a credintei in semne prevestitoare, premierul  ar face bine sa-si puna chilotii pe dos cand merge la Cotroceni, ca sa nu se prinda farmecele si deochiul de el.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger