AcasăNewsPonta: In ultimul timp fac tot felul de alegeri ciudate, ba cu...

Ponta: In ultimul timp fac tot felul de alegeri ciudate, ba cu UDMR-ul, ba cu Gherghina

Victor Ponta

La inceputul sedintei Guvernului de marti, premierul Ponta a declarat ca in ultima vreme face „tot felul de alegeri ciudate”, amintind de propunerea ca UDMR-ul sa faca parte din noul Guvern.

Victor Ponta

„Am spus, in gluma, ca bruma de popularitate pe care o mai aveam mi-am pierdut-o (luni-n.r) aseara, cand i-am luat apararea la televizor domnului Gherghina. In ultimul timp fac tot felul de alegeri din astea ciudate, ba cu UDMR-ul, ba cu domnul Gherghina”, a spus Ponta.

Dupa ce in cursul zilei a anuntat ca USL-ul a decis ca UDMR-ul sa nu faca parte din viitorul Executiv, premierul a declarat, seara trecuta, la RealitateaTV, ca, desi a fost de acord ca liberalii sa aiba o prezenta mare la Economie, secretarul de stat Gherghina va ramane in Guvern, chiar si dupa ce el nu va mai fi prim-ministru. „Eu am considerat ca e normal ca liberalii sa aiba o reprezentare consistenta in zona economica, dar am pus o conditie: cheile de la cufarul cu bani le tine premierul. Din pacate Florin Georgescu pleaca. Domnul Gherghina va fi in Guvern si dupa ce eu nu voi mai fi premier. Nu exista in acest moment un tanar, sau batran capabil sa faca un buget care sa se inchida, pana crestem acel tanar, ramane domnul Gherghina”, a spus premierul.

1.015 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger