AcasăNewsPonta: Il voi sustine pe Crin Antonescu sa devina presedinte

Ponta: Il voi sustine pe Crin Antonescu sa devina presedinte

Victor Ponta a declarat la Suceava ca il va sustine pe Crin Antonescu sa devina presedinte, iar el se va pregati sa preia mandatul de prim-ministru. Ponta sustine ca singura speranta a celor de la PDL de a reusi sa faca ceva la urmatoarele alegeri este ca USL sa se destrame, conform Agerpres, citat de Antena3.

Victor Ponta si Crin Antonescu

„Vreau sa va spun ca, orice s-ar intampla, noi doi, cei care suntem astazi aici, echipele de conducere, o sa ramanem impreuna. Si nu o sa ramanem impreuna doar pana la alegeri, ca sa scapam de PDL si de Basescu. O sa ramanem impreuna si dupa aceea, cand avem foarte multa treaba de facut”, a declarat liderul social-democrat.

Presedintele PNL, Crin Antonescu a apreciat ca economia Romaniei se afla intr-o situatie foarte grea si a adaugat ca, in timp ce Guvernul vorbeste de austeritate, rispipeste din ce in ce mai mult.

„In Romania, avem o economie intr-o situatie foarte grea. Nu suntem singura tara care avem o economie in criza, numai ca suntem singura tara in care Guvernul este condus de un caraghios, care bate lovituri de la 11 metri pana intra mingea in poarta si care ne spune, cu fiecare interventie publica, ca economia Romaniei merge din ce in ce mai bine, ca Romania-i lapte si miere si ca in Romania exista un singur lucru rau: Ponta si cu mine”, a declarat Antonescu, in cadrul intalnirii.

Victor Ponta si Crin Antonescu au avut duminica o sedinta cu Birourile Permanente Judetene ale PSD si PNL.

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger