AcasăNewsPonta il trimite pe Basescu dupa gratii

Ponta il trimite pe Basescu dupa gratii

Jurist de formatie si procuror, Victor Ponta a dat deja verdictul in cazul lui Traian Basescu: va ajunge in fata justitiei pentru lucruri grave.

Victor Ponta a luat tot ce era mai rau de la Traian Basescu

Regimul Basescu este unul securist, care conduce Romania prin santaj si amenintare, sustine premierul Victor Ponta, demonstrand insa ca aceste practici nu-i sunt deloc straine. ”Basescu isi joaca viata si libertatea. Blejnar ii ducea lui Basescu bani, putem demonstra asta dupa 29 iulie. Basescu este bolnav de putere si a doua miza ca stie ce a facut cu Videanu cu energia, stie ce a facut ca sa ajunga Elena Basescu europarlamentar, stie ca va ajunge in fata justitiei pentru lucruri grave”, a declarat seful Executivului.

O declaratie care suna a amenintare si santaj si care a fost completata de alte atacuri dure la adresa presedintelui suspendat. ”Acest nemernic care este Basescu, ca atat am inghitit de la acest individ, santaj, imi asculta telefoanele. (…) Basescu este cel mai mincinos din istoria Romaniei, macar Ceausescu nu mintea. Acest om are o treaba cu poporul roman. Nu voi coabita in niciun fel cu Traian Basescu. Este un scorpion, ucide pe cei care stau in jurul lui. Nu va ramane in functie”, a mai afirmat premierul.

author avatar
Adelina Ionicel
1.100 afisari

5 COMENTARII

  1. dupa gratii cu toata gasca lor de javre ordinare pe care o parte din populatie vad c-o pupa-n dos de zor …

  2. bai ponta chiar ai problme seriose la mansarda sa faci astfel de afirmatii iresponsabile, ce ai inghitit tu ma analfabetule de la basescu? cand ai intrat in politica erai o saracie, ti ai tras nevasta fiica unui psd ist notoriu ajunsa europarlamentar, l ai lins in cur pe iliescu si ai ajuns in fruntea guvernului cu n cv contrafacut, esti plin de ura maladiva si avid de putere, nu ca n ai avea ce manca sau pt binele poporului, cine dracu mai haleste gogosile voastre couniste

  3. Ponta eu cred ca tu esti bolnav de putere, tu si cu Antonescu ne puneti tara pe butuci pentru lupta voastra de politruci. Mai securisti ca voi nici ca se gasesc sub soarele tarii, decat la Moscova! Voi santajati si amenintati si calcati pe cadavre, in loc sa ajutati tara sa prospere. Din contra, din cauza voastra a cazut Leul, mizeriilor! Europa pe voi va trage la raspundere, nu pe Basescu!

  4. andrei, dina, ba securistilor, se termina epoca voastra-toti escrocii vor ajunge la puscarie-poate va urmati baciul si dupa gratii, e posibil-infintatiPCB-partidul celor de la Bulau unde, democratic ii alegetio pe bashescu, videanu, blejnar iar la filiala Targsor-udrea, ridzi, basheasca

  5. Mai viktoras tu chiar nu iti dai seama ca Base mananca cate 2-3 ca tine la fiecare micdejun? plus ca in afara de a fi un plagiator guraliv nu mai e nimic de capul tau.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger