AcasăNewsPonta il ameninta cu judecata pe Basescu

Ponta il ameninta cu judecata pe Basescu

Presedintele PSD Victor Ponta i-a trimis o scrisoare deschisa sefului statului Traian Basescu in care il ameninta cu judecata daca nu aduce probe ca fostul candidat la presedintie din partea PSD Mircea Geoana ar fi fost sponsorizat in campania electorala de Gold Corporation. Ponta neaga ca Geoana ar fi primit sponsorizari.

“Doresc sa anunt opinia publica, dar si pe dumneavoastra ca am verificat in contabilitatea partidului si nu exista nicio sponsorizare pe care Gold Corporation sa o fi acordat domnului Geoana”, sustine Ponta, care il acuza pe Basescu de tainuire.

“Inteleg din declaratiile dumneavoastra ca aveti cunostinta de o finantare ilegala si, din acest motiv, va rog sa ne comunicati si noua aceste date”, sustine fostul procuror. In caz contrar, el il ameninta pe seful statului  ca il da in judecata.

“Va anunt oficial ca in asemenea caz PSD va va actiona in judecata pentru recuperarea daunelor de imagine produse noua ca partid si candidatului nostru la functia prezidentiala” , se mai arata in scrisoare.

Gold Corporation respinge acuzatiile

Referitor la recentele declaratii privind o presupusa sustinere politica si finantare electorala din partea Rosia Montana Gold Corporation, compania a respins ferm, intr-un comunicat de presa, orice acuzatie legata de existenta vreunei legaturi financiare directe sau indirecte dintre companie sau actionarul sau principal, Gabriel Resources, si orice partid politic. Intre compania RMGC si orice partid politic sau orice candidat la functii publice din Romania nu exista nicio legatura de ordin financiar, indiferent de natura acesteia, si niciun fel de contract de colaborare, indiferent de natura pe care aceasta colaborare ar putea-o avea.

author avatar
Cornelia Draghici
181 afisari

1 COMENTARIU

  1. D-le Ponta va urez succes, la proces!daca castigati,as vrea sa vad fata marinarului…si cum i-se intoarce ochiul drept ca la camilion!;)))

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger