AcasăNewsPonta ii propune lui Traian Basescu: Sa demisionam amandoi!

Ponta ii propune lui Traian Basescu: Sa demisionam amandoi!

Premierul Ponta a declarat, duminica, intr-o emisiune TV, ca ii propune sefului statului ca atat el, cat si presedintele Basescu sa demisioneze, pentru a declansa alegeri parlamentare si prezidentiale anticipate.

„Acest moment de blocaj nu poate fi solutionat, pana la urma, nici de Parlament, nici de Curtea Constitutionala, ci doar de cei care au cu adevarat dreptul, si anume de cetateni. Pana la urma sa spuna ei: il vrem pe Traian Basescu sau il vrem pe Victor Ponta cu Crin Antonescu. Problema este daca ne lasa Curtea Constitutionala sa ajungem sa ii intrebam pe cetateni. Eu as face alta propunere pentru presedintele Basescu. Daca demisionam amandoi si mergem la oameni, oamenii pot sa decida. (…) In mod onest si sincer, putem sa avem o asemenea solutie a intoarcerii la oameni. Pleaca si primul-ministru dupa care oamenii decid prin vot”, a declarat Victor Ponta, la Antena3.

Premierul a reiterat ideea ca alegatorii ar avea ultimul cuvant de spus in aceasta chestiune. „Daca presedintele accepta, putem amandoi sa ne punem demisia pe masa si sa mergem ca oamenii sa decida”, a conchis Ponta.

160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger