AcasăNewsPonta: Ii multumesc lui Nastase, care a crezut ca PSD isi poate...

Ponta: Ii multumesc lui Nastase, care a crezut ca PSD isi poate reveni dupa momentul 2009

In prima sedinta de dupa alegeri a Biroului Permanent National al PSD, Victor Ponta a tinut sa-i multumeasca Adrian Nastase, pentru ca „a crezut” ca partidul isi poate reveni dupa „momentul 2009”, si a laudat-o pe Ecaterina Andronescu, „recordman la voturi”.

Amintind de perioada dificila prin care a trecut PSD-ul, in urma cu trei ani, Ponta le-a multumit celor care au crezut intr-o revenire a partidului, in special lui Adrian Nastase, fostul premier social-democrat aflat in prezent in inchisoare, dupa ce a fost condamnat la doi ani de detentie, in dosarul „Trofeul calitatii”. „Vreau sa va multumesc tuturor celor care v-ati implicat in acesti trei ani foarte grei (…) Multumesc celor prezenti, celor de acasa, lui Adrian Nastase, care a fost parte acestui proiect si care a crezut ca PSD-ul isi poate reveni dupa momentul 2009. Vreau sa nu uitam ca nu ne-a fost deloc usor in acesti trei ani (…) ca am avut momente in care nu stiam cum sa ne mai tinem colegii si cum sa facem fata la diverse atacuri”, a declarat premierul.

Ponta spune ca rezultatul obtinut la aceste alegeri este unul „istoric”, care merita sarbatorit, dar care, in acelasi timp, ii pune pe ganduri pe social-democrati, pentru ca „presupune o uriasa asteptare” din partea celor care i-au votat.” Sunt foarte mandru, ca dupa alegerile locale in care am obtinut cel mai bun scor din istoria PSD-ului, (…) acum (…) cred ca este cel mai mare numar de parlamentari obtinut vreodata de noi”, a mai spus Ponta.

La capitolul felicitari, liderul PSD a tinut sa o mentioneze si pe Ecaterina Andronescu, dandu-le peste nas celor care i-au acuzat de plagiat. „Felicitari doamna ministru si senator recordman la voturi in Bucuresti, nu stiu, si pe tara? Asa suntem noi plagiatorii, mai votati decât ailaltii cu usturoiul”, a adaugat Victor Ponta.

176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger