AcasăNewsPonta ii cere lui Ungureanu "capul" lui Blejnar

Ponta ii cere lui Ungureanu „capul” lui Blejnar

Victor Ponta

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca ii trimite premierului Mihai Razvan Ungureanu o scrisoare in care ii cere demiterea sefului ANAF, Sorin Blejnar, pe care il acuza ca a folosit cu scop politic institutia pe care o conduce.

Victor Ponta

Ponta a spus ca ii trimite premierului si documentele primite de la Agentia Nationala de Integritate, care demonstreaza ca nu a avut niciun avantaj necuvenit din activitatea de pilot de raliuri. „Ii voi spune premierului ca are o in subordine un functionar care a comis abuzuri si pe care cred ca domnul Ungureanu, daca doreste cu adevarat si are puterea, va trebui sa il schimbe”, a afirmat presedintele PSD.

Ponta a precizat, raspunzand unei intrebari, ca nu ii va solicita lui Sorin Blejnar despagubiri in procesul pe care il va intenta impotriva sefului ANAF.

„Eu nu ii cer nimic lui Blejnar, ci ii cer premierului Ungureanu, care nu a fost implicat in tot felul de matrapazlacuri ale acestuia, pentru ca pe Blejnar a fost acoperit de Boc, a fost acoperit de Udrea. Premierul Ungureanu are ocazia sa demonstreze ca intr-adevar s-a schimbat ceva”, a mai spus Ponta.

author avatar
Ciprian Purice
164 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger