AcasăNewsPonta i-a transmis un mesaj lui Schumacher, de ziua campionului de Formula...

Ponta i-a transmis un mesaj lui Schumacher, de ziua campionului de Formula 1

Aflat pe un pat de spital, in coma indusa, Michael Schumacher a primit, de-a lungul ultimelor zile, o multime de mesaje de incurajare. Vineri, numarul acestora a crescut, fiind vorba de aniversarea campionului F1.  Din randul celor care au tinut sa ii transmita urari de sanatate la data la care fostul pilot implineste 45 de ani, se numara si premierul roman, Victor Ponta.

Pasionat la randul sau de tot ceea ce inseamna pilotaj, dovada stand participarea sa, in ultimii ani, la diverse competitii destinate amatorilor de curse automobilistice de viteza, Ponta a ales sa-i adreseze un mesaj, prin intermediul Internetului, multiplului campion mondial de Formula 1, cel care a scris istorie in F1. „Astazi, marele campion de Formula 1, Michael Schumacher, implineste 45 de ani. Sper ca momentele foarte grele de incercare prin care trece sa fie depasite cu bine! Multa sanatate!”, suna mesajul postat pe pagina oficiala de Facebook a sefului Guvernului.

(foto: Facebook/Victor Ponta)

Germanul se afla in stare grava, dar stabila, dupa accidentul suferit, duminica, in Alpii francezi. Schumacher este in continuare in coma indusa, internat in spitalul din Grenoble, Franta. Ii sunt alaturi cei dragi, dar si foarte multi admiratori ai fostului pilot. De altfel, fanii Ferrari au anuntat ca vor veni in numar mare sa isi sustina favoritul, de ziua lui, planuind sa se adune in fata clinicii, costumati in rosu, culoarea simbol a scuderiei pentru care a evoluat Michael Schumacher in competitiile la care a participat in cariera sa.

author avatar
Cristina Stefan
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger