AcasăNewsPonta i-a luat frica lui Vanghelie

Ponta i-a luat frica lui Vanghelie

Desi in vara a pus in scena o executie ca la carte, liderul PSD Victor Ponta se teme, in continuare de primarul sectorului 5, Marian Vanghelie.

Victor Ponta a pierdut razboiul cu Marian Vanghelie

Dupa ce i-a imbrobodit pe presedintii de organizatii sa voteze in CEx mazilirea lui Marian Vanghelie, presedintele PSD nu mai vrea nici in ruptul capului sa organizeze alegeri in filiala bucuresteana. Ce-i drept, dincolo de lucrurile care i se imputa, primarul sectorului 5 a iesit la bataie doar atunci cand a fost nevoie, dovedind astfel ca are mai mult fler politic decat toata conducerea partidului la un loc.

Presedintele PSD si-a luat-o la Bucuresti

In ciuda vocilor din partid care au cerut ca pana la lansarea oficiala a candidatilor partidului situatia la PSD Bucuresti sa fie transata, Victor Ponta refuza sa dea unda verde pentru organizarea alegerilor. Schimbarea radicala vine dupa ce liderul PSD si-a luat-o in freza de la pesedistii bucuresteni, care i-au sugerat sa nu mai dicteze in partid ca pe tarlaua proprie.  Disperat ca nu are un contracandidat pentru Vanghelie si constient ca o victorie a acestuia l-ar umple si mai tare de ridicol, presedintele PSD da acum din colt in colt, sperand ca va reusi macar sa-si impuna candidatii in Capitala. Lucru destul de dificil cata vreme Ponta a fost practic batut cu proprile-i arme. Executandu-l fara drept de apel, liderul PSD l-a transformat pe Vanghelie intr-o victima si i-a indarjit si mai tare pe social-democratii bucuresteni. Mai mult, tras chipurile pe line moarta, primarul sectorului 5 a avut timp suficient sa-si intareasca pozitia. A stat la cutie, nu a facut valva si a lucrat in liniste, asigurandu-se ca nu va putea fi inlaturat definitiv din fruntea organizatiei. De asemenea, Vanghelie stie foarte clar ca atata timp cant Ponta nu a gasit un om care sa-l contracandideze, clar nu va gasi niciun pesedist care sa reuseasca sa castige Primaria sectorului 5. Prin urmare, in timp ce presedintele PSD mai da inca o data masura neputintei sale, Vanghelie este gata sa mai inregistreze un nou succes politic.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
681 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger