AcasăNewsPonta fuge de poporul pesedist

Ponta fuge de poporul pesedist

Liderul PSD, Victor Ponta, a pus batista pe tambal, refuzand sa mai participe la sedinta Consiliului PSD Bucuresti.

Victor Ponta nu are curaj sa-si infrunte colegii din Capitala

Esec pe toata linia pentru tanarul presedinte al PSD, care si-a imaginat ca ii va sufla in doi timpi si trei miscari organizatia de sub nas lui Marian Vanghelie. Daca in alte cazuri ifosele si batutul din picior l-au ajutat pe presedintele PSD sa-si impuna vointa, de aceasta data Ponta a fost dovedit de social-democratii pastoriti de primarul de la 5.

Nu mai vrea

Nici intalnirile cu organizatiile de sector si nici cele cu consilierii municipali nu au avut un final fericit pentru liderul PSD. Lovindu-se de adversitatea colegilor din Capitala, Ponta a contramandat marea confruntare care urma sa se dea in cadrul Consiliului PSD Bucuresti. La decizie au contribuit si apropiatii liderului social-democrat care l-au avertizat din start ca va iesi sifonat rau din aceasta reuniune. “Daca nu ai reusit sa stapanesti mana asta de oameni cu care te-ai vazut, iti dai seama ca te ia mama naibii cand or sari toti pe tine”, i-au explicat lui Ponta un pesedist de bine.

PSD Bucuresti, plocon pentru Oprescu

Ce-i drept,daca-i asculti pe social-democratii bucuresteni acestia au motive intemeiate sa sara la beregata liderului lor. “Ne-a spus ca o sa ne dea organizatia inapoi dupa ce isi stabileste el candidatii pentru primarii si Consiliul General. Declaratiile despre deschiderea organizatiei sunt vorbe-n vant. Vrea sa-si faca jocurile pe munca noastra, nu-l intereseaza cu adevarat organizatia”, au sustint revoltati cativa membri ai filialei din Capitala. Totodata, surse din organizatie sustin ca tot haosul creat in ultimele saptamani are legatura cu Sorin Oprescu si solicitarile acestuia. Concret, pentru a accepta sa defileze in 2012 sub flamura USL, Oprescu a cerut sa-si propteasca oamenii fideli  pe listele USL pentru CGMB si sa fie consultat pentru fiecare candidat pe care-l propune Uniunea pentru primariile de sector. Cum nici activul PSD Bucuresti si nici Marian Vanghelie nu ar fi acceptat aceste conditii, Ponta a preferat sa faca praf filiala doar ca sa-i intre in gratii primarului general.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
826 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger