AcasăNewsPonta, facut premier pe Facebook

Ponta, facut premier pe Facebook

Vehicularea variantei Patriciu – premier pe blogul lui Stelian Tanase a alertat social-democratia lui Victor Ponta. Care s-a grabit sa-si promoveze virtual liderul.

Ca sa nu i-o ia nimeni inainte, Victor Ponta accepta sa devina premier fie si doar pe Net

Convinsi ca net-ul este cel mai potrivit loc pentru o contralovitura, fanii pesedisti au creat, ieri dimineata, un cont pe Facebook, „Victor Ponta, prim-ministru!”. In doar cateva ore, la noul grup au aderat peste 22.000 de mii de membri, fapt care demonstreaza ce mare pret pun politicienii pe promovarea pe Internet. Promptitudinea reactiei arata cam la ce ne putem astepta in viitoarele campanii electorale din 2012, politicienii sperand probabil ca promisiunile virtuale vor fi mai convingatoare decat deja banalele afise si bannere destinate stilpilor din lumea reala.
Cert este ca politicienii au devenit obsedati de campaniile duse pe net dupa ce nume grele ca Adrian Nastase, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu au apelat, pe rand, la consultantii evrei Tal Silberstein si Arthur Finkrlstein.
Tal Silbestein si Gil Birger, fost atasat economic la Ambasada israeliana din Washington, s-au asociat cu Dan Andronic in firma care l-a adus pe americanul Arthur Finkelstein

author avatar
Simona Badulescu
330 afisari

3 COMENTARII

  1. madam, grupul respectiv a fost creat acum cateva luni bune de zile, nicidecum ieri dimineata. iar cei 22.000 de membri au fost adaugati treptat, in aceste luni, nu „au aderat” in cateva ore.

    se vede treaba ca nu aveti treaba cu facebook, desi enational este membru al grupului „victor ponta, prim-ministru”

  2. Grupul a fost creat acum cateva luni. Oamenii nu au intrat din disperare si nici nu are treaba cu prostia aruncata de Basescu pe piata. e un grup al oamenilor care il sustin pe Victor Ponta in lupta pentru schimbare. deocamdata online. inainte sa scrieti ceva informati-va. puteati doar sa intrebati. nu era cu suparare. Poate nu ati fost rau intentionata. Dar trebuie sa relatati realitatea.

  3. Am creat grupul Victor Ponta prim-ministru acum 6 luni. Cei 22.000 de sustinatori s-au strans pe grup in acest interval de timp. Va rog sa corectati greseala flagranta din articol, in virtutea dreptului la replica si al principiului prezentarii adevarului

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger