AcasăNewsPonta face "bara-bara" cu Roberta

Ponta face „bara-bara” cu Roberta

Victor Ponta

Artizan al primei aliante PDL-PSD, cea din 2009, Ilie Sarbu recidiveaza si pune osul la repunerea piesei pedelisto-pesediste pe scena postelectorala. Evident, ginerele Ponta profita.

Victor Ponta exploateaza pe cont propriu plecarea Robertei Anastase

Un ginere despre care se spune ca este la curent cu activitatile socrului. Socru care negociaza la greu cu Traian Basescu, mai ales dupa ce Crin Antonescu si-a dezamagit definitiv partenerii pesedisti. In treacat fie zis, social-democratii afirma sus si tare ca relatiile dintre Ponta si Antonescu au ramas sloi in pofida soarelui primavaratec si nici nu dau semne de dezghet.

Oricum ar da-o, Roberta Anastase va pica pe post de victima a Opozitiei in caz de retragere din fruntea Camerei Deputatilor

Revenind la punerea temeliilor unei viitoare guvernari  PDL-PSD, se mai spune si ca amenintarile cu demisia lansate de Victor Ponta au la baza informatii „beton” din interiorul PDL-ului, referitoare la plecarea Robertei Anastase din fruntea Camerei Deputatilor. Iar daca tot a aflat din timp, Ponta a decis sa stoarca din aceast eveniment politic  tot profitul posibil. Respectiv sa le permita pesedistilor sa se intoarca in Parlament (zvonurile din interior atesta ca nemultumirea parlamentarilor transformati fara voia lor in grevisti a atins cote periculoase) si sa-si aroge in nume personal tot meritul: „Amenintarea mea cu demisia i-a obligat pe pedelisti sa cedeze!”. Oportunismul liderului PSD nu-l deranjeaza pe Basescu, care de mult incearca sa pensioneze vechea garda de politicieni, indiferent de partid, motiv pentru care au si fost propulsate pe scena politica personaje precum  Razvan Ungureanu, Catalin Predoiu,  Bodgan Dragoi, Victor Ponta etc. Deranjati sunt insa pedelistii, carora nu le convine interpretarea fortata de Ponta.

Plecarea Robertei, bucuria lui Ghita

Sebastian Ghita

Daca plecarea Robertei Anastase din fruntea Camerei Deputatilor ii va aduce sau nu un plus de imagine politicianului Ponta ramane de vazut, cert este insa ca pesedistul il va face fericit pe prietenul sau de suflet Sebastian Ghita. Afacerist prahovean care nu a ascuns niciodata antipatia profunda pe care o nutreste fata de  Roberta Anastase, cei doi contrandu-se de-a lungul timpului din cauza business-urilor. Mai mult, se pare ca  lui Ghita i-ar cam placea sa o vada pe democrat-liberala la inchisoare, multi sustinand ca, dupa succesul care l-a avut cu Sorin Ovidiu Vantu, patronul RTV ar putea sa incerce sa o infunde si pe  Anastase.

author avatar
Victor Paun
616 afisari

2 COMENTARII

  1. ba,gaina beata,al cui esti ,ba ,prapaditule?cine dreq te-a facut ziarici?mama,mama, ce mai o zguduiti!urechistilor,zevzecilor!

  2. Victoraș Păun-ești un agent de influență băsist și inventezi prostii.Nu ți-e rușine?Toți cei care au colaborat cu ocupanții portocalii vor fi judecați de români ca trădători de neam.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger