AcasăNewsPonta: Eu si familia mea am fost amenintati

Ponta: Eu si familia mea am fost amenintati

Premierul Victor Ponta a anuntat, dupa sedinta Parlamentului, ca atat el cat si familia lui, au fost amenintati. Acesta a acuzat ca agresiunile sosesc drept urmare a violentei de limbaj a membrilor opozitiei.

Victor Ponta, primul ministru al Romaniei, a anuntat ca, in timpul bataliei politice dintre Guvern si Presedintie, familia sa a fost amenintata de catre persoane care ar fi din antujaul opozitiei. Asta a adaugat ca a anuntat faptele catre organele competente astfel incat a primit protectia necesara.

„Se incheie o perioada foarte grea. Si familia mea a fost amenintata. Copilul meu a fost amenintat. N-am vrut sa fac public acest lucru pentru ca nu am dorit sa influenteze decizia Parlamentului. Am sesizat structurile statului. Am primit protectia necesara pentru mine si familia mea”, a dezvaluit premierul, citat de B1 TV.

Totodata, acesta nu a uita sa aduca acuze la adresa adversarilor politici, acuzandu-i ca totul a fost cauzat de violenta de limbaj pe care au folosit-o Traian Basescu si Vasile Blaga.

“Nu consider ca ma aflu in pericol, dar consider ca violenta de limbaj exprimata in aceste zile genereaza si violenta reala, iar apelul meu a fost catre domnul Vasile Blaga, domnul Traian Basescu ca acest tip de limbaj duce la violenta. Eu nu-l voi folosi niciodata”, a conchis Ponta.

author avatar
Ionut Zgimbau
389 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger