AcasăNewsPonta: Emil Boc, pe primul loc in topul celor mai caraghiosi premieri...

Ponta: Emil Boc, pe primul loc in topul celor mai caraghiosi premieri ai Romaniei

Primul-ministru Victor Ponta a declarat, sambata, la Cluj, cu ocazia lansarii candidatilor USL la alegerile locale din acest municipiu, ca Emil Boc, inscris la randul sau in cursa pentru primaria Cluj, este „pe primul loc in topul celor mai caraghiosi premieri” ai Romaniei.

Lansarea candidatilor USL la Primaria si Consiliul Judetean Cluj- Marius Nicoara si, respectiv, Horea Uioreanu, a avut loc la Cinematograful „Florin Piersic” din Cluj.  Vorbindu-le celor prezenti la intrunirea de lansare a candidatilor Uniunii la alegerile din 10 iunie, Ponta a declarat ca Emil Boc ar fi, intr-un top al premierilor, cel mai „caraghios”, potrivit RealitateaTV.

„M-am uitat pe clasamente ale prim-ministrilor Romaniei din ultimii 150 de ani. Boc nu era pe primul loc in topul celor mai mincinosi premieri, dar era pe primul loc in topul celor mai caraghiosi premieri ai Romaniei si va rog ajutati-l sa ramana acolo. E in campanie si ne spune ca din cauza Guvernului USL Romania a intrat in recesiune, ca poate a cazut Grecia sau se devalorizeaza zlotul. Pastrati-l acolo, in topul celor mai caraghiosi premieri si politicieni din Romania. Daca Boc crede ca va suna la Cotroceni cand nu stie ce sa faca, explicati-le oamenilor ca, in curand, ii va raspunde Antonescu si nu vreau sa aud ce i-a zis”, a afirmat Ponta.

La eveniment a fost prezent, pe langa Victor Ponta, liderul PNL, Crin Antonescu, presedintele PC, Daniel Contantin si alti reprezentanti ai USL.

184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger