AcasăNewsPonta, dupa intalnirea cu Barroso: Nu a existat niciodata o discutie despre...

Ponta, dupa intalnirea cu Barroso: Nu a existat niciodata o discutie despre monitorizarea referendumului

Victor Ponta

Premierul Ponta a declarat, la sfarsitul intalnirii avute la Bruxelles cu presedintele Comisiei Europene, ca Manuel Barroso a adresat un set de intrebari, la care Guvernul va raspunde. Totodata, seful Executivului a declarat ca nu a existat niciodata o discutie despre o monitorizare a referendumului de pe 29 iulie de catre experti ai Comisiei Europene.

Victor Ponta

Sunt mult mai optimist in acest moment. Putem sa dovedim in cel mai scurt timp ca dincolo de o batalie si o disputa politica interna nu va fi afectat statul de drept, regulile constitutionale si stabilitatea institutiilor„, a declarat joi seara Victor Ponta, dupa intalnirea cu Jose Manuel Barroso.

Ponta a declarat ca presedintele CE a venit cu un set de intrebari, la care Guvenul va raspunde. „Presedintele CE a venit cu un set de intrebari foarte concrete, la care Guvenul raspunde chiar maine, cand ma intorc la Bucuresti”, a declarat joi seara Victor Ponta, dupa intalnirea cu Jose Manuel Barroso.

Totodata, Ponta le-a spus jurnalistilor prezenti la Bruxelles ca nu s-a pus problema ca CE sa trimita experti care sa monitorizeze referendumul din Romania. „Nu a existat niciodata o asemenea discutie (despre monitorizarea referendumului). Nu cred ca este necesar. Am dovedit pe 10 iunie ca putem organiza un scrutin in conditii impecabile. Acea informatie aparuta dimineata este gresita, a precizat premierul.

144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger