AcasăNewsPonta, dupa ce a fost facut "ofiter SIE" de Basescu: "Sunt numai...

Ponta, dupa ce a fost facut „ofiter SIE” de Basescu: „Sunt numai minciuni”

Razboiul purtat la distanta intre Traian Basescu, presedintele Romaniei, si Victor Ponta, actualul premier, a ajuns la un nou nivel, luni seara.

Intr-un atac virulent la adresa marelui rival politic, Traian Basescu a dezvaluit ca Victor Ponta este ofiterul acoperit la care se refera in urma cu cateva saptamani.

Invitat la o celebra emisiune de televiziune, Traian Basescu a precizat ca Victor Ponta a fost ofiter acoperit SIE in perioada 1997-2001. De asemenea, presedintele Romaniei a anuntat ca Teodor Melescanu l-a ajutat pe Victor Ponta sa-si acopere trecutul de ofiter acoperit si ca actualul premier a avut o ascensiune fulminanta pe scena politica tocmai gratie informatiilor acumulate in perioada respectiva.

Raspunsul lui Victor Ponta nu s-a lasat asteptat. Premierul a negat dezvaluirile facute de Traian Basescu, sustinand ca a respectat in permanenta legile tarii „ca magistrat, ca deputat, ca ministru, ca premier si ca viitor presedinte al Romaniei”.

Victor Ponta este de parere ca declaratiile facute de Traian Basescu reprezinta practic intrarea actualului presedinte in campania electorala. In plus, premierul este de parere ca „Basescu ii ataca pe toti contracandidatii Elenei Udrea”.

author avatar
Cristi Ionita
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger