AcasăNewsPonta, dupa audierea la DNA: Nu m-au intrebat de Dragnea, m-au intrebat de...

Ponta, dupa audierea la DNA: Nu m-au intrebat de Dragnea, m-au intrebat de mine

Fata de declaratiile facute la iesirea de la DNA, dupa cele peste 3 ore in care a fost audiat, deunazi, Victor Ponta a facut si alte precizari, de aceasta data la TV.

Concret, fostul premier a anuntat ca este un dosar deschis in 2014 si ca e prima oara in care a fost audiat in cauza respectiva. „Am fost audiat despre ce am facut eu, ca prim-ministru. Cum am adoptat hotarari de guvern, care era sistemul, cine venea cu avize si asa mai departe. Nu a fost usor sa explic, ca e un sistem complicat la Guvern. (…) Initial, parcursul de regula a unei hotarari, dupa care am ajuns la o anumita hotarare, (…) care facea obiectul dosarului (…) Are legatura cu o Hotarare de Guvern care a fost adoptata in 2013″, a detaliat Ponta.

Totodata, fostul sef al Guvernului a subliniat in doua randuri ca nu a fost intrebat de actualul sef al PSD-ului. „Nu m-au intrebat de Dragnea, m-au intrebat de mine”, a subliniat Ponta.

Fostul premier a mai vrut sa se stie ceva. „Povestea asta cu Ponta s-a dus sa-l dea in gat pe Dragnea. Nu l-am dat, domne, niciodata, ca daca chiar vreau sa-l dau… (…) am stat impreuna 5 ani. E un dosar din 2014”, a sustinut Ponta.

sursa foto: captura TVR1

169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger