AcasăNewsPonta: "Dragnea, seful campaniei electorale si Nastase va coordona PSD Giurgiu"

Ponta: „Dragnea, seful campaniei electorale si Nastase va coordona PSD Giurgiu”

Fostul premier Adrian Nastase, actualmente presedinte al Consiliului National al PSD, va coordona filiala PSD Giurgiu, iar secreatrul general al formatiunii, Liviu Dragnea, se va ocupa de campania electorala din 2012, au stabilit liderii partidului joi seara.

Decizia a fost luata in unanimitate de Comitetul Executiv National al PSD, potrivit unor surse participante la sedinta de joi seara.

„Am luat masuri organizatorice: la Neamt domnul coordonator, domnul Ioan Chelaru, la Giurgiu domnul Nastase in perioada urmatoare, care ne va face propuneri, la cele sase sectoare din Bucuresti sase vicepresedinti ai partidului – Titus Corlatean, Rodica Nassar, Robert Negoita, Corina Cretu, Marian Vanghelie la sectorul 5 si doamna Ecaterina Andronescu la sectorul 6”, a explicat Victor Ponta.

„Partea substantiala a acestui CExN a fost sistemul de organizare a campaniei propus de secretarul general, domnul Dragnea, care a si fost adoptat si, bineinteles, desemnarea oficiala a secretarului general ca principal responsabil al campaniei noastre electorale. Este seful de campanie electorala si responsabil pentru toata organizarea noastra de anul viitor”, a mai spus Victor Ponta.

author avatar
Ciprian Purice
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger