AcasăNewsPonta: Doamna Reding habar nu are de situatia din Romania

Ponta: Doamna Reding habar nu are de situatia din Romania

Primul ministru, Victor Ponta, a atacat-o dur pe Viviene Reding, comisarul european pentru Justitie, spunand despre aceasta ca, desi „habar nu are” de situatia din Romania, face campanie electorala pentru PDL si Traian Basescu.

Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat, miercuri noapte, ca Viviene Reding, comisar european pentru Justitie, „habar nu are”de situatia din tara dar, cu toate acestea, face campanie electorala pentru PDL.

„Doamna Reding nu are habar. E in campanie electorala pentru PDL, ca sunt din aceeasi familie politica si comite un gest de campanie electorala, pentru PDL”, a raspuns primul ministru, citat de rtv.net.

Acesta a adaugat ca Viviane Reding se bazeaza exclusiv pe informatiile primite de la PDL, Monica Macovei fiind cea care a lansat diferite stiri false privitoare la actiunile USL.

„Doamna Reding este cea care-i informata de Monica Macovei ca am arestat 7 judecatori ai Curtii Constitutionale. Doamna Reding nu are habar, e in campanie electorala pentru PDL. E comisar de la PPE. Doamna Reding are o campanie politica. Romania ca si alte tari din estul Europei trebuie puse la colt. In acest moment, Europa este intr-o criza uriasa. Se vorbeste de o Europa impartita in doua: cei performanti si cei mai putin performanti. PPE a avut o mare problema cu Ungaria si acum au zis sa dea un exemplu si cu un guvern de stanga”, a mai spus Victor Ponta.

author avatar
Ionut Zgimbau
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger