AcasăNewsPonta: Diaconescu nu are bani. Cautam un investitor serios

Ponta: Diaconescu nu are bani. Cautam un investitor serios

(foto: energyonline.ro)

Victor Ponta l-a acuzat pe Dan Diaconescu ca nu are banii pentru Oltchim, motiv pentru care va avea loc o noua licitatie privind privatizarea combinatului.

(foto: energyonline.ro)

Primul ministru Victor Ponta a anuntat, luni, ca Dan Diaconescu, cel vcare a castigat licitatia privind combinatul Oltchim Ramnicu Valce anu are banii pentru cumpararea actiunilor si nici nu isi doreste sa devina actionar, motiv pentru care va fi cautat un nou investitor.

„Probabil domnul Diaconescu ar fi preferat sa nu fie primit la licitatie ca sa spuna ca el salva combinatul daca il lasam. L-am primit si ceea cred ca stiam cu totii de fapt nu are niciun leu si nicio intentie de a salva combinatul, din pacate se confirma. Bataia asta de joc la adresa oamenilor nu poate sa ramana fara consecinte”, a declarat Victor Ponta, citat de realitatea.net.

Totodata premierul Victor Ponta a anuntat ca, dat fiind faptul ca Dan Diaconescu nu va plati banii pentru achizitionarea Oltchim, se cauta un alt investitor, o noua procedura de privatizare urmand a avea loc in scurt timp.

„Nu am dorit sa luam decizii in acest domeniu pe criteriu politic. De-abia atunci Diaconescu si Videanu, cei doi corifei ai situatiei de la Oltchim ar fi putut sa se planga ca guvernul actual nu vrea. Faptul ca se dovedeste ca totul este doar o incercare de a acoperi fraudele comise in ultimii ani si ca domnul Diaconescu a intrat in aceasta actiune de ascundere a fraudelor e real si atunci in mod sigur, dupa ce se epuizeaza toate procedurile prin care constatam ca asa-zisul castigator de fapt nu a avut nici banii, nici intentia de a deveni actionar, impreuna cu ministerul Economiei vom aproba masurile pentru viitor astfel incat combinatul sa intre intr-o procedura speciala si in cel mai scurt timp sa gasim un investitor serios”, a mai spus Victor Ponta.

author avatar
Ionut Zgimbau
178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger