AcasăNewsPonta despre plagiat: Voi ramane cu niste rani, dar asta e viata

Ponta despre plagiat: Voi ramane cu niste rani, dar asta e viata

Primul ministru Victor Ponta a comentat acuzatiile de plagiat care i se aduc, spunand ca acestea, ce au fost realizate pe baza politica, isi vor pune amprenta asupra lui, lasand “niste rani”.

Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat, vineri, referitor la acuzatiile de plagiat care i se aduc de catre Comisia de etica a Universitatii Bucuresti, ca acestea au produs “niste rani”, insa asa se intampla in timpul unor “lupte politice”.

„Conform Legii educatiei, eu am urmat toate procedurile legale, Comisia de Etica a Autoritatii Nationale de Cercetare s-a pronuntat, iar restul e politica si ne batem politic. Pana la urma oamenii vor aprecia in noiembrie daca Guvernul pe care il conduc merita sa ramana in continuare in functie, daca nu sigur vor vota pe altcineva. Daca imi fac datoria fata de oameni si Guvernul va lua masurile pe care oamenii le asteapta de la noi, bataliile politice vor ramane in urma. Sigur, voi ramane cu niste rani, dar asta e viata”, a declarat acesta, citat de realitatea.net.

Declaratia primului ministru survine la scurt timp dupa ce membrii Comisiei de etica a Universitatii Bucuresti au analizat teza de doctorat a demnitarului anuntand ca lucrarea reprezinta un plagiat, 115 pagini din cele 297 ale lucrarii in cauza, fiind preluate prin copy/paste din alte opere.

S-a copiat in succesiune, blocurile cele mai mari de text se ridica la un bloc de 15 pagini, apoi 12 pagini. A fost copiat enorm in unele situatii. Pasajele sunt copiate in succesiune de la autorul de la care s-a luat”, a precizat Marian Popescu, presedintele Comisiei de Etica.

author avatar
Ionut Zgimbau
293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger